Hjem > H > Hva Er Forskjellen På 6 Pluss Og 6S Pluss?

Hva er forskjellen på 6 pluss og 6s pluss?

forskjelleriPhone 6s PlusiPhone 6

iPhone 6iPhone 6s Plus

iPhone 6iPhone 6s Plus
RAM: 2GBRAM: 2GB
Kamera: 12MP bak, 5MP foranKamera: 12MP bak, 5MP foran

Les mer

Hvor vanntett er iPhone 13?

iPhone 13 og iPhone 13 mini har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandige med en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Hvem har laget iPhone? iPhone er en smarttelefon med multimedia-funksjonalitet. Den designes og markedsføres av Apple i California og produseres i Kina. Telefonen ble første gang presentert av daværende administrerende direktør i Apple, Steve Jobs, under Macworld Conference & Expo 9.

Tilsvarende, hvordan finne årsmodell på ipad?

Finn iPad-modellen din

  1. Se på baksiden av iPaden.
  2. Åpne Innstillinger og trykk på Om. Se etter modellnummeret i den øverste delen. Hvis tallet du ser, har en skråstrek «/», er det delenummeret (f. eks. MY3K2LL/A).
Hvilket år kom iPhone 7? iPhone 7, som ble lansert 16. september 2016, er nå i sitt tredje år.

Hva er forskjellen på 6 og 6s?

iPhone 6 kom med 1 GB RAM, mens den i 6s ble fordoblet til 2 GB. Da sier det seg selv at sistnevnte er en god del raskere. I tillegg kan 6s skilte med A9-prosessor, som den gang var det nyeste fra Apple. Man merker spesielt forskjellen i det man begynner å spille litt tyngre spill. Også, er iphone 13 pro vanntett? iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en rangering for sprut-, vann- og støvbestandighet på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter).

Derav, hvilke iphoner er vanntett?

Apples nyeste telefoner, iPhone 7 og 7 Plus, er de første iPhone-modellene som er vanntette. Eller strengt tatt markedsføres de som «vannbestandige». «De tåler å bli sølt på», og søl, sprut eller støv skal ikke være noe problem lenger, skriver Apple selv på promosidene for den nye telefonen. Er iPhone 13 verdt det? Ja, det er oppdateringer, men de er små og inkrementelle. Hvis du kjører en iPhone 11, er noen av modellene i det området, ja, iPhone 13 definitivt verdt en oppgradering. IPhone 13 er kanskje ikke en massiv oppdatering på iPhone 12, men den representerer en STOR oppdatering sammenlignet med iPhone 11.

Når ble iPhone 13 lansert?

iPhone 13 ble lansert 14. september 2021. iPhone 13 er den femtende generasjonen av mobiltelefonen i iPhone-serien. iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro og 13 Pro Max ble avduket på Apples digitale pressekonferanse kalt Apple Event.

By Arvid

Hvilke iphoner er vanntett? :: Hvordan skrive Oppfølgingsmail etter intervju?
Nyttige lenker