Hjem > E > Er Det Toll På Ebay?

Er det toll på eBay?

Slipper tollbehandling

Det betyr at nettbutikker og portaler som Wish, Amazon og eBay betaler inn merverdiavgiften på pakker med varer med totalverdi på under 3000 kroner direkte til staten, og at pakken da ankommer Norge ferdig fortollet uten ekstra kostnader for deg.

Les mer

I forhold til dette, er ebay med i voec?

Mange har registrert seg

Da vi snakket med Skatteetaten i slutten av februar, hadde hverken Amazon, Alibaba samt portaler som eBay og Wish registrert seg i VOEC, men denne uka har etaten sendt ut en 15-sider lang liste over utenlandske selskaper som støtter den forenklede ordningen.
Hva er vat på eBay? Merverdiavgift: Hvis sendingen har en verdi på 350 kroner eller mer inkludert frakt og forsikringskostnader, skal du betale merverdiavgift (moms, MVA) på 25 prosent (15 prosent på mat og alkoholfri drikke). Du skal betale merverdiavgift selv om varen er tollfri.

Er det moms på bøker fra utlandet?

Når du bestiller varer fra en utenlandsk nettbutikk, må du i de fleste tilfeller betale merverdiavgift (moms). Når må man betale toll på varer fra utlandet? For de fleste sendinger fra utlandet betaler du mva og eventuelle andre avgifter (toll og særavgifter) når du kjøper varer i nettbutikken. Posten fortoller varer over 350 kroner, hvis avgifter ikke blir betalt gjennom nettbutikken på forhånd. Gaver kan ha en verdi opptil 1000 kroner før du må fortolle.

Er det toll fra Sverige til Norge?

Dersom du har vore utanfor Noreg i meir enn 24 timar, kan du ta med deg varer for inntil 6 000 norske kroner utan å betale toll og avgifter. Er utanlandsopphaldet kortare, kan du éin gong i løpet av 24 timar ta med deg varer for 3 000 norske kroner toll- og avgiftsfritt. Er det toll på Colourpop? Det er ikkje toll på kosmetikk, men du må betale meirverdiavgift på 25 prosent når du handlar kosmetikk frå utlandet.

Er Yesstyle VOEC?

De sier de er medlem av VOEC-ordningen i Norge og står på den norske Tollen sine lister, men de oppfyller ikke sine plikter og burde ikke få stå på denne listen. Man får likevel krav om dobbel moms og toll. Hva er VOEC lista? Utenlandske nettbutikker og e-markedsplasser har plikt til å kreve inn norsk merverdiavgift på elektroniske tjenester og varer med verdi under 3000 kroner. For å håndtere dette må de registrere seg i en forenklet ordning hos Skatteetaten. Ordningen heter VAT On E-Commerce (VOEC).

Deretter, hva betyr vat inkludert?

Det betyr at hvis du har betalt merverdiavgift i avsenderlandet, skal dette beløpet også tas med ved utregning av den norske merverdiavgiften.

By Nikolia Gustovich

Hva registreres under p takken i et elektrokardiogram EKG )? :: Hvordan kan jeg bytte navn på Facebook?
Nyttige lenker