Hjem > E > Er Det Verdt Å Kjøpe Iphone 12 Pro?

Er det verdt å kjøpe iPhone 12 Pro?

Konklusjonen til begge avisene er at iPhone 12 er modellen de fleste bør kjøpe, og at de finner det vanskeligere å anbefale iPhone 12 Pro som er en god del dyrere. For de av dere som ønsker det aller beste kamera-systemet er ingen av disse det rette valget, det er iPhone 12 Pro Max som er aller mest.

Les mer

Hvor stor er iPhone 13 Pro Max?

Målt som et rektangel er skjermen 5,42 tommer (iPhone 13 mini), 6,06 tommer (iPhone 13, iPhone 13 Pro) eller 6,68 tommer (iPhone 13 Pro Max) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. Hva er forskjell på iPhone 11 og iPhone 11 Pro? iPhone 11 har en 6,1-tommers LCD-skjerm Apple kaller Liquid Retina, som viser krystallklare bilder med naturtro og slående farger. Det er først når man ser denne skjermen side om side med Super Retina XDR OLED-skjermen på Pro-modellene, at du ser at sistnevnte er hakket mer lyssterk – også i sollys.

Deretter, hva er forskjell på iphone 11 og 11 pro?

iPhone 11 byr på en time ekstra batteritid, mens iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max byr på henholdsvis 4 og 5 timer ekstra battertid. De kommer alle med Apples nye U1-brikke, som skal gjøre det enklere å finne annet utstyr som også har en U1-brikke. Er iPhone 11 og 12 like store? Skjermen er like stor på begge mobiltelefonene. Det som skiller dem fra hverandre er skjermteknologi og oppløsning.

Er iPhone 13 Pro verdt det?

I mellom dem ligger dagens to testprodukter – iPhone 13 og 13 Pro. I fjor testet vi 12 og 12 pro samtidig og konkluderte med at de ekstra pengene opp til pro-utgaven ikke var verdt det, der iPhone 12 fikk en femmer på terningen og iPhone 12 Pro en firer. Men i år gir vi full pott på terningen til Pro-modellen. Folk spør også er det verdt å kjøpe iphone 13 pro? Hvis du vil ha mer ytelse og forbedret bildebehandling, er iPhone 13 Pro det du bør se på. Med det mest avanserte kamerasystemet på markedet, er Apples iPhone 13 Pro den perfekte telefonen for brukere som krever det absolutt beste fra telefonene sine.

Angående dette, hva er nytt med iphone 13 pro?

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max introduserer den mest avanserte skjermen på iPhone noensinne, Super Retina XDR med ProMotion, som støtter en adaptiv oppdateringsfrekvens fra 10 Hz til 120 Hz, for raske bildefrekvenser når brukerne trenger det og som sparer batteritid når de ikke gjør det. Hvorfor kjøpe iPhone 13? Hvis du vil ha absolutt alt Apple har å tilby for i år, er det iPhone 13 Pro som gjelder. Du får vesentlig forbedret kamera, mye bedre skjerm og bedre byggekvalitet. En og annen egen funksjon for Pro-modellene finner du også, så som RAW-støtte i kameraet.

Hva er bedre med iPhone 13?

For mange er iPhone 13 et bedre valg enn 13 Pro, men da bør man vite hva man går glipp av. Lynrask mobil med forbedrede kameraer og lyssterk OLED-skjerm. Doblet lagringskapasitet på innstegsmodellen, og værtettet og solid bygget. Lader er ekstrautstyr.

By Undry Bosheers

Hvordan dele nett fra iPhone til iPhone? :: Hvordan fjerne mobilsvar Ice?
Nyttige lenker