Hjem > E > Er Det Toll På Cdon No?

Er det toll på CDON no?

CDON er en markedsplass med over 1700 selgere på vår platttform. Visse selgere sender sine varer fra utlandet, og du som og du som kunde kan måtte midlertidig betale et tilhørende tollgebyret hvis du vil motta leveransen. CDON/selgeren vil deretter refundere denne kostnaden og endre den i betalingen din.

Les mer

I forhold til dette, hvor lang tid tar det å få en pakke fra cdon?

LeveringstidAntall erfaringer
4 dager2
5 dager1
Ca. 1 uke1
Ca. 2 uker4
Følgelig, hvem eier cdon com? I Norge eier Qliro Group nettbutikkene CDON, Tretti, Members, Nelly, Nelly/ NLY Man, Lekmer og Gymgrossisten, hvorav CDON er den største nettbutikken deres på det norske markedet.

Dessuten, hvordan kontakte cdon?

Du kontakter kundeservice ved at du logger deg inn på din konto, velger "Kundeservice", "Kontakt os", "Levering" og deretter "avbestilling". Din henvendelse om avbestilling blir direkte sent till selgeren som du har bestilt varen fra. Har CDON Prismatch? Dessverre har ikke CDON prismatch, så du kan ikke benytte av det.

Ta dette i betraktning, er vidaxl norsk?

Informasjon om vidaXl

Dette er et nederlandsk selskap, noe som man ikke får så mye av her i Norge. Det som dog har mer å si er at dette er en nettbutikk som ble etablert helt tilbake i 2006, og med 14 års erfaring så er det vel slik at man har en tillit til dem umiddelbart.
Hva er ComputerSalg no? ComputerSalg.dk startet i 1996 som en detaljhandel som selger datamaskiner, maskinvare og programvare.

Dessuten, er fruugo en trygg nettside?

Fruugo Norge - Online markedsplass (NO) står som nr. 8 av de i alt 8 beste virksomhetene i kategorien «Onlinemarked» på Trustpilot. Hva eier komplett? I Norge eier konsernet nettbutikkene Komplett.no, Komplettbedrift.no, og Blush.no, og har i tillegg distributøren Itegra.no. I det svenske markedet har man Komplett.se, samt distributøren Norek.se. Komplett.dk ble etablert i 2007, og har hatt en sterk vekst siden oppstart.

Folk spør også hvor er cdon no?

CDON.COM, Oslo | bedrift | gulesider.no.

By Caz Boser

Hvor sendes Fruugo fra? :: Hvorfor er det viktig å holde på dialekten sin?
Nyttige lenker