Hjem > E > Er Apple Watch En God Treningsklokke?

Er Apple Watch en god treningsklokke?

Apple Watch Series 7 – En super treningsklokke. Er du først og fremst ute etter en treningsklokke som måler det den skal med høy presisjon, både når det kommer til puls og GPS-data, som tross alt er de to viktigste dataene en pulsklokke registrerer, så er Apple Watch Series 7 et meget godt valg.

Les mer

Hva er Cellular på Apple Watch?

Apple Watch GPS + Cellular

Med GPS + Cellular-modellene av Apple Watch Series 7 og Apple Watch SE med et aktivt mobilabonnement kan du ringe, sende tekstmeldinger og mye mer – uten å ha med iPhonen. Ved å holde inne sideknappen kan du ringe nødetatene hvis du trenger hjelp i utlandet.
Folk spør også er siri norsk? Apples taleassistent «Siri» har fått norsk tale, og kan hjelpe med alt fra å sende meldinger til å svare på spørsmål om meningen med livet. Se hvordan det gikk da God morgen Norge testet funksjonen sammen med teknologiekspert Magnus Brøyn.

Hvem er Siri på norsk?

Norske Harald Mæle har vært dem alle. 71-åringen er kanskje landets mest rutinerte stemmeskuespillere og hans vennlige og klare røst er for mange synonymt med Disney-klassikere. Hvem er den norske Siri stemmen? Et tilfeldig møte med en norskamerikaner førte til at Siri Kalvigs navn er blitt kjent for millioner av mobilbrukere. SEOGHØR.NO: Den populære iPhone-appen «Siri» er en talestyrt personlig assistent, som reagerer på den menneskelige stemmen.

Når kommer Apple Watch 7?

Apple Watch Series 7 kan bestilles fra fredag 8. oktober med tilgjengelighet fra fredag 15. oktober. Man kan også spørre er apple watch series 6 vanntett? Apple Watch er vannbestandig, men ikke vanntett. * Du kan for eksempel ha på deg og bruke Apple Watch under trening (det er greit å utsette den for svette), i regn og mens du vasker hendene.

Hvor lenge varer en Apple Watch?

En iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år, ifølge Apple. Hvordan bruke Apple Watch til trening? Start en treningsøkt

  1. Åpne Trening-appen på Apple Watch.
  2. Skru på Digital Crown for å velge treningen du vil utføre.
  3. Trykk på
  4. Velg et mål basert på kalorier, tid eller avstand, eller et åpent mål (som betyr at du ikke har satt deg noe bestemt mål, men fortsatt vil at Apple Watch skal registrere treningen din).

Folk spør også kan du ringe med apple watch?

Hvis du har en Apple Watch med mobilfunksjonalitet og forbindelse til mobilnettet via samme operatør som brukes av iPhonen, kan du ringe, svare på meldinger, bruke Walkietalkie, strømme musikk og podkaster, motta varslinger og mye annet selv om du ikke har tilgang til iPhonen din eller Wi-Fi.

By Dawson Carza

Hvordan få Apple Card i Norge? :: Hvordan skifte tastatur?
Nyttige lenker