Hjem > H > Hva Er Forskjellen På 13 Og 13 Pro?

Hva er forskjellen på 13 og 13 pro?

Det er på innsiden at årets modeller skiller seg mest fra fjorårets. Utseendet er forholdsvis uendret, bortsett fra at kameraene på iPhone 13 har skiftet plass, at mobilene er blitt marginale 0,3 mm tykkere og at busslommen der frontkameraet sitter er blitt 20 prosent mindre.

Les mer

Man kan også spørre kan man lade iphone 13 med gammel lader?

Som en del av innsatsen vår for å nå miljømålene våre, inkluderer iPhone-modeller ikke lenger en strømadapter i esken. iPhone fortsetter å fungere med eksisterende strømadaptere og USB-A til Lightning-kabler, for eksempel de som var inkludert med tidligere modeller. Hvordan bør man lade iPhone? Ikke lad batteriet helt opp eller helt ut – lad det til rundt 50 %. Hvis du oppbevarer en enhet med batteriet helt utladet, kan batteriet havne i en dyp utladingsmodus, noe som fører til at det ikke lenger kan lades.

Hvordan lade en iPhone uten lader?

Du trenger en iPhone 8 eller nyere. iPhonen har trådløs lading integrert, slik at du kan lade enkelt og intuitivt. iPhonen fungerer med Qi-sertifiserte ladere som finnes som tilbehør og i biler, på kafeer, på hoteller, på flyplasser og i møbler. Er iPhone 13 Pro verdt det? I mellom dem ligger dagens to testprodukter – iPhone 13 og 13 Pro. I fjor testet vi 12 og 12 pro samtidig og konkluderte med at de ekstra pengene opp til pro-utgaven ikke var verdt det, der iPhone 12 fikk en femmer på terningen og iPhone 12 Pro en firer. Men i år gir vi full pott på terningen til Pro-modellen.

Hva er forskjellen på iPhone 12 pro og iPhone 13 Pro?

iPhone 12 Pro måler 146,7 x 71,5 x 7,4 mm og veier 189 gram, mens iPhone 13 Pro har målene 146,7 x 71,5 x 7,65 mm og veier 204 g. Den nyeste modellen er en anelse tykkere og veier 15 gram mer. Du får også et litt annet utvalg farger med årets iPhone Pro-modell: sierrablå, sølv, gull og grafitt. Også, hva er nytt med iphone 13 pro? iPhone 13 Pro og Pro Max er designet med metallrammer som er mer motstandsdyktige mot riper, og kommer nå med fire farger - nå også en lekker og lys blåfarge. Modellene er helt redesignet på innsiden, for å gjøre plass til både et større kamerahus og et kraftigere batteri.

Ta dette i betraktning, hvorfor kjøpe iphone 13?

Hvis du vil ha absolutt alt Apple har å tilby for i år, er det iPhone 13 Pro som gjelder. Du får vesentlig forbedret kamera, mye bedre skjerm og bedre byggekvalitet. En og annen egen funksjon for Pro-modellene finner du også, så som RAW-støtte i kameraet. Hvordan bytte land i App Store? Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å endre region

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Medier og kjøp.
  3. Trykk på Vis konto.
  4. Trykk på Land/region.
  5. Trykk på Change Country or Region (Endre land eller region).

Også, hvordan bytte språk på kart?

Endre navigasjonsspråk

  1. Åpne Google Maps-appen. på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din. Innstillinger.
  3. Trykk på Navigasjonsinnstillinger. Tale.
  4. Velg en stemme og et språk.

By Tiertza

Hvordan få norsk tastatur på Apple TV? :: Hvordan få norsk tale på Apple TV?
Nyttige lenker