Hjem > H > Hva Er Magsafe Ladeetui Airpods?

Hva er MagSafe Ladeetui AirPods?

MagSafe og trådløs lading

Helt siden iPhone 8 har iPhone hatt støtte for Qi-teknologien og kan lade trådløst ved hjelp av induktiv lading (spoler). Det eneste du trenger er en ladematte eller ladestand, og så legge iPhone på eller mot overflaten av den trådløse laderen for å lade.

Les mer

Når kommer AirPods 3?

Apple AirPods 3 (2021) har en veiledende pris på 1990 kroner. De kom på markedet 26. oktober 2021. Hvordan restarter man AirPods? Mens lokket er åpent, trykker du på og holder inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i omtrent 15 sekunder, til statuslyset blinker gult og så hvitt. (Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt. Du kan endre innstillingene dine på nytt.)

Deretter, hvordan justere volum på airpods pro?

For å skru opp eller ned volumet, si «Hei, Siri», og si noe som «Skru opp volumet» eller «Skru ned volumet». Eller dra volumskyveknappen i appen du lytter til, på Låst skjerm eller i Kontrollsenter. Du kan også åpne Spilles nå på Apple Watch og vri på Digital Crown for å skru lyden på AirPods Pro eller AirPods (3. Dessuten, hvordan bytte sang med airpods pro? Du kan utføre følgende kommandoer: Et trykk for å starte/stoppe sangen. To trykk for å bytte sang. Tre trykk for å gå tilbake til forrige sang.

Hvordan funker MagSafe?

På iPhone 12 og nyere modeller fester MagSafe-ladere og -batterideksler seg til baksiden av iPhone eller et MagSafe-deksel eller -etui. Magnetene sørger for riktig plassering og gjør det mulig å lade trådløst, slik at du kan holde og bruke iPhone mens den lades. Også, hvor lang garanti på airpods? Apples begrensede garanti og kjøpsbevis

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen.

Så, hva følger med airpods pro?

AirPods Pro med MagSafe-ladeetui

  • AirPods Pro.
  • MagSafe-ladeetui.
  • Silikonplugger (tre størrelser)
  • Lightning-til‑USB‑C-kabel.
  • Dokumentasjon.
Er AirPods 3 støydempende? Selv etter timer med bruk blir du ikke like sliten i øret som ved bruk av lukkede ørepropper. Dersom AirPods 3 passer ørene dine, så er de rett og slett utrolig komfortable i bruk. Et åpent design gjør at mer luft og lyd slipper inn, og Apple AirPods 3 har derfor ingen form for støydemping.

Ta dette i betraktning, hva er forskjell på airpods 2 og 3?

De nye AirPods 3 kommer med et MagSafe trådløst ladeetui som har opptil 30 timers ladetid inne. Apple tar også 20 dollar mindre enn det gjorde for AirPods 2. Og du får MagSafe og et trådløst ladeetui, to ting mangler fra AirPods 2. Apple har redusert prisen på AirPods 2 også, nå som de har blitt erstattet av AirPods 3.

By Nisa Binzel

Hvordan stoppe musikk med AirPods? :: Hvordan koble AirPods til PC?
Nyttige lenker