Hjem > N > Når Er Man Pålogget Messenger?

Når er man pålogget Messenger?

Når man åpner enten Messenger eller Facebook på mobilen eller PC-en får alle som har deg på vennelista opp profilbildet ditt med et lite, grønt merke under. Dette viser at man er pålogget, og så godt som alle vennene dine kan i prinsippet se at du er online.

Les mer

Når lyser det grønt på Messenger?

Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen). Ta dette i betraktning, hvorfor vises ikke sist aktiv på messenger? Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av"

Hvem vises som aktiv på Messenger?

Folk som vises i Aktiv-fanen eller har en , er aktive eller har nylig vært aktive på Messenger eller Facebook. Når Aktiv-statusen din er på, vises du som aktiv, nylig aktiv eller for øyeblikket i samme chat som vennene og kontaktene dine på denne profilen. Hvordan merker man at man er blokkert på Messenger? Vi er blokkert i Messenger

Hvis vi ikke får tilgang til Facebook-profilen til den kontoen, er det det synonymt med at vi har blitt blokkert av brukerenSå lenge vi er sperret, vil vi ikke kunne kontakte ham.

Hvordan lese Messenger uten at noen kan se det?

Chrome-utvidelse

Hvis du bruker nettleseren Chrome, finnes utvidelsen Unseen. Når denne utvidelsen er aktivert, kan du lese meldinger du får på Facebook uten at motparten ser at du har sett meldingen. Utvidelsen fungerer ved å blokkere «lest»-funksjonen på Facebook.
Angående dette, hvordan lage meningsmåler på messenger? Slik gjør du: Klikk på pluss-tegnet > Velg «Meningsmålinger» > Trykk på «Dato – klokkeslett» for å bli enige om et tidspunkt, eller trykk på «Annet», for å lage en hvilken som helst annen avstemming.

Hva betyr grå ring på Messenger?

Fylt grå sirkel med en hvit hake

Dette er ikonet på Facebook Messenger som viser at meldingen din har blitt levert til den andre enden.
Hva betyr blå ring på Messenger? 1: Vis vennene dine hvor du er

Blå farge signaliserer at GPS-en er aktivert. Trykk igjen på pilen for å gjøre den grå, og forsikre deg om at vennen din ikke vet hvor du er. For å få frem et kart som viser hvor du eller vennen din er, trenger du bare å trykke på snakkeboblene.

Og et annet spørsmål, hva er forsvinnings modus messenger?

Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene.

By Timmy

Hvordan se om noen er aktiv på Facebook? :: Hvor gammelt er det norske språket?
Nyttige lenker