Hjem > N > Når Er Strømmen Dyrest I Helgene?

Når er strømmen dyrest i helgene?

– Hovedregelen er at strømmen er billigst mellom kl 22 og 07. Dyrest er det gjerne kl 08-09 og 17-18. Strømprisen er vanligvis lavere i helgene.

Les mer

Derav, hva er prisen på strøm i dag?

strøm

PRISOMRÅDEDAGENS SPOTPRIS
Midt18,43 øre/kWh
Nord14,74 øre/kWh
Vest249,68 øre/kWh
Folk spør også hvor mye koster 1000 kwh?
kWh/øre90 øre210 øre
1000 kWh138963
2500 kWh3442 406
4000 kWh5503 850

Ta dette i betraktning, når lønner det seg å bruke vaskemaskin?

Det lønner seg også å kjøre fulle vaskemaskiner når du skal vaske klær. Har du et sett klær du bruker på jobb, og ett sett hjemme? Skift når du kommer hjem, så blir det mindre klesvask. Folk spør også hvorfor vaske på 60 grader? På 60 grader dør sengemidd og de fleste bakterier. Når du skal vaske sengetøy, undertøy og håndklær, er det anbefalt å holde minst denne temperaturen for at det skal bli helt rent. Dyner og puter bør også vaskes på 60 grader såfremt de tåler det.

Kan man vaske klær på 60 grader?

Tommelfingerregler for vask av klær:

Bomull og lin, kan og bør vaskes på 60 grader. Høy temperatur fjerner de fleste flekker. For lav temperatur over lengre tid, kan skade vaskemaskinen. Kjør en vask på 60-90 grader annenhver uke.
Man kan også spørre hvor mye koster en dusj akkurat nå? En dusj koster deg én krone

Dusjer du i fem minutter, bruker du omtrent 80 liter vann. Det går med omkring 2,5 kWh for å varme opp vannet, så med dagens strømpriser koster dusjen deg litt over 1 krone. I løpet av et år blir det rundt 456 kroner.

Så, når er strømmen billigst i morgen?

Vanligvis bruker vi litt strøm på morgenen før jobb eller skole, så roer det seg ned i noen timer, før forbruket tar seg opp igjen rundt middagstid og holder seg høyt utover kvelden. Derfor vil det som regel være billigst å bruke strøm på tidspunkt der andre ikke gjør det. Hvordan blir strømprisene fremover? Statnetts to nye kabler er ventet å øke strømprisen i Norge med 3-5 øre per kilowattime i gjennomsnitt over flere år. Normalt vil de bidra til jevnere priser gjennom året – altså noe lavere om vinteren og noe høyere om sommeren. Priseffekten er moderat og vil ikke føre til kontinentale strømpriser i Norge.

Er strøm billigere i helgen?

I den dyreste timen lørdag koster strømmen 1,54 kroner, mens den koster 1,20 kroner i den billigste timen. – Når det blir lørdag og vi får mindre forbruk så bruker prisen å gå noe ned.

By Stoddard

Når på året plante frukttrær? :: Hvordan få mus til å gå i fella?
Nyttige lenker