Hjem > N > Når Kommer Pakken Postnord?

Når kommer pakken PostNord?

I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 1-5 virkedager (mandag-fredag). Tiden avhenger av hvor i landet pakken skal sendes, hvor pakken sendes fra, hvilken tid på døgnet og hvilken ukedag pakken sendes.

Les mer

Er Posten og PostNord det samme?

PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra . I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet. Deretter, når hentes posten i post i butikk?

Man.–fre.08.00–21.00
Lør.09.00–21.00
Søn.10.00–19.00

Derav, hvor lang tid tar det å få et brev?

Frakttiden er to til tre dager, og det avhenger av hvor du sender fra og til. Når får jeg pakken min? Når kan jeg forvente å få pakken min? Når pakken er klar til henting vil du få varsel fra oss på SMS/e-post, om ditt mobilnummer/e-postadresse er oppgitt av sender. I noen tilfeller sender vi ut hentemelding til postkassen din.

Hvordan spore sendte brev?

Pakkesporing av post

All post som har tildelt sporingskode kan spores. Nummeret for sporing som du må bruke for å spore pakker og brev er referansenummer, sendingsnummer eller kollinummer. Dette nummeret er sporingskoden, og det finner du vanligvis i meldingen som informerer om at varen er pakket og videresendt.
Du kan også spørre når sender posten brev? Veiledende leveringstid for all post frankert med frimerker er 2–3 virkedager. Finn prisene her når du skal sende. Fra leverer vi post annenhver dag.

Hva koster å sende i Posten?

Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
10 kg210,–281,–
25 kg310,–391,–
35 kg380,–471,–
Håndteringstillegg for sendinger: – uten ytre emballasje – i rulleform – med lengde over 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm.149,–149,–
Hvor lang tid tar en pakke fra Nederland til Norge? pakkeNederland

Nederland
Destinasjon LandLeveringstid
Norge2-4 virkedager
Russland8-14 virkedager
Spania3-5 virkedager

Hvor lang tid pakke Posten?

Leveringstiden er én til tre virkedager, men på enkelte strekninger opptil fem. Leveringstiden er veiledende.

By Seaden

Når skal man luke? :: Når skal fasttelefonen legges ned?
Nyttige lenker