Hjem > N > Når Er Iphone 13 I Butikk?

Når er iPhone 13 i butikk?

Det vi vet per nå er at vi kan forhåndsbestille samtlige modeller i den nye iPhone 13-serien fra og med 17. september klokken 14:00. Samtlige modeller, inkludert Pro- og Pro Max-variantene, vil være tilgjengelig for ordinært kjøp (og i butikker) den 24. september.

Les mer

Når kommer iPhone 13 i Norge?

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max blir tilgjengelig i fire lekre finisher, inkludert grafitt, gull, sølv og den helt nye sierrablå. Forhåndsbestillingen starter fredag 17. september og de blir tilgjengelige fredag 24. september. Er iPhone SE en bra telefon? 2020-utgaven av iPhone SE er lett, rimelig og fremtidssikret

Hvis du kan nøye deg med helt grei ytelse, er det akkurat dette iPhone SE 2020 gir deg. Kameraet er godt, du får tilstrekkelig med ytelse og App Store er full av nyttige apper. Dessuten veier den mindre enn de vanlige iPhone 11-modellene.

Derav, hvilken iphone er størst?

iPhone 12 Pro Max er den største telefonen Apple har lansert med 6,9 tommers skjerm. I forhold til dette, hvor mye veier en iphone se?

MODELLSKJERM STØRRELSEVEKT
iPhone 12 Pro6.1in189g
iPhone 126.1in164g
12 iPhone Mini5.4in135g
iPhone SE (2020)4.7in148g

Folk spør også hvordan finne årsmodell på ipad?

Finn iPad-modellen din

  1. Se på baksiden av iPaden.
  2. Åpne Innstillinger og trykk på Om. Se etter modellnummeret i den øverste delen. Hvis tallet du ser, har en skråstrek «/», er det delenummeret (f. eks. MY3K2LL/A).
Man kan også spørre hvor gammel er ipaden min? - Gå til nettbrettinnstillingene, videre til "Generelt" og deretter til "Om". Bla ned til "Modell" og klikk en gang på modellnummeret som vises der.

Hvordan finne årsmodell på iPhone?

Se i Innstillinger

Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Du ser delenummeret til høyre for Modell.
Deretter, når ble iphone 6s gitt ut? CUPERTINO, California – 21. september 2015 – Apple kunngjorde i dag at iPhone 6s og iPhone 6s Plus, de mest avanserte iPhone-modellene noensinne, vil være tilgjengelige fra kl.

Når kommer 6s til Norge?

Apple har annonsert den norske lanseringsdatoen for iPhone 6s og iPhone 6s Plus. De nye mobilene vil være å finne i butikkene fra og med 9. oktober. Det er samme dag som Apple Watch kommer til Norge.

By Cruickshank

Hva kostet iPhone X ny? :: Når kom den første iPhone SE?
Nyttige lenker