Hjem > N > Når Kommer Iphone 13 Pro Max Ut?

Når kommer iPhone 13 Pro Max ut?

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max blir tilgjengelig i fire lekre finisher, inkludert grafitt, gull, sølv og den helt nye sierrablå. Forhåndsbestillingen starter fredag 17. september og de blir tilgjengelige fredag 24. september.

Les mer

Dessuten, hvor mye koster iphone 12 pro?

Pris- og produktinformasjon

Den billigste prisen for Apple iPhone 12 Pro 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB akkurat nå er 10 590 ,-. Det er et av de 100 mest populære produktene i kategorien Mobiltelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.4 av 5.
Når kom iPhone 11 ut? iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er smarttelefoner utviklet av Apple og lansert av Tim Cook 10. september 2019 under en presentasjon i Apple Park. Telefonene kom i salg 20. september 2019.

Dessuten, hvordan bør man lade iphone?

Ikke lad batteriet helt opp eller helt ut – lad det til rundt 50 %. Hvis du oppbevarer en enhet med batteriet helt utladet, kan batteriet havne i en dyp utladingsmodus, noe som fører til at det ikke lenger kan lades. Så, hvordan forlenge batteritiden på iphone? 9 triks til bedre batteritid på iPhone

  1. Tips 1. Slå av stedstjenester.
  2. Tips 2. Slå av oppdateringer i bakgrunnen.
  3. Tips 3. Skru ned lysstyrken på skjermen.
  4. Tips 4. Bruk statisk fremfor dynamisk bakgrunn.
  5. Tips 5. Slå av Bluetooth.
  6. Tips 6. Bruk Wi-Fi når det er mulig.
  7. Tips 7. Slå av Wi-Fi når du ikke bruker det.
  8. Tips 8.

Angående dette, hvordan lade en iphone uten lader?

Du trenger en iPhone 8 eller nyere. iPhonen har trådløs lading integrert, slik at du kan lade enkelt og intuitivt. iPhonen fungerer med Qi-sertifiserte ladere som finnes som tilbehør og i biler, på kafeer, på hoteller, på flyplasser og i møbler. Hva er bra med iOS 15? Du kan enkelt låse opp iPhonen, bruke Apple Pay og autorisere apper og passord. Selv når munnen og nesen din er tildekket, kan iPhone nå gjenkjenne deg ved å analysere de unike kjennetegnene rundt øynene dine.

Når kommer iPadOS 15?

Apple har nå endelig avslørt iOS 15 og iPadOS 15, de nye programvareoppdateringene til henholdsvis iPhone og iPad, under WWDC 2021. Disse operativsystemoppgraderingene kommer antageligvis til å bli tilgjengelige for kompatible enheter mot slutten av året. Man kan også spørre hva kan man gjøre med ios 15? iOS 15 gir brukerne nye måter å holde kontakten på og har kraftige funksjoner som ved hjelp av intelligens på enheten gjør det lettere å holde fokus, utforske og gjøre mer. iOS 15 introduserer SharePlay i FaceTime, Tekst i objektivet ved hjelp av intelligens på enheten, ny design for Varslinger, og mer.

Også, hva er forskjell på iphone 12 og 13?

Hakk på iPhone 13 er 20% mindre enn det var før. iPhone 13 har bedre 5G -ytelse enn iPhone 12. IPhone 13s tilkobling til 5G -nettverk er raskere, ifølge Apple, og den vil støtte mer enn 200 operatører i over 60 land innen utgangen av 2021. IPhone 13 har Apples nye A15 CPU.

By Ikey Stapleton

Hvor lang tid tar det å få telefon fra Telia? :: Når er iPhone 13 Pro i butikk?
Nyttige lenker