Hjem > N > Når Kommer Iphone 14 Pro Max?

Når kommer iPhone 14 Pro Max?

iPhone 14-serien vil bli annonsert i løpet av september 2022. Som vanlig vil det være fire modeller. Den eneste forskjellen i år er at det ikke blir noen iPhone 14 Mini; i stedet vil vi bli behandlet med en helt ny modell kalt iPhone 14 Max.

Les mer

Derav, når kom iphone 13 pro max?

iPhone 13 iPhone 13 Mini iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max
SkaperApple
Lansert14. september 2021
OSiOS
Kommunikasjon5G
Er iPhone 13 utsolgt? De nye iPhone 13 -modellene er ikke utsolgt, men med forsinkelse på forsendelser på mer enn en måned. Sånn sett er det flere kommentarer til det mulige mangel på råvarer som hovedproblem i produksjonen av den nye iPhone 13.

Blir iPhone 12 billigere når iPhone 13 kommer?

Ved tidligere lanseringer har ikke selskapet kuttet prisen på de større modellene, og det er lite sannsynlig at praksisen vil forandres i år. Begge Pro-modellene var svært populære gjennom hele 2021, og mange butikker satt med tomme lagre gjennom store deler av året, noe som heller ikke hjalp på prisen. Dessuten, hva er nytt med iphone 13? iPhone 13 Pro og Pro Max er designet med metallrammer som er mer motstandsdyktige mot riper, og kommer nå med fire farger - nå også en lekker og lys blåfarge. Modellene er helt redesignet på innsiden, for å gjøre plass til både et større kamerahus og et kraftigere batteri.

Hva er nytt på iPhone 13?

iPhone 13 Pro og Pro Max har begge fått nye kamera. Det er fortsatt safirglass utenpå dem, og i likhet med de vanlige iPhone 13-modellene har batteritiden økt med inntil 2,5 timer. Dessuten dukket den ryktede modellen med hele 1 terabyte lagring opp i Pro-utvalget. Folk spør også hvor kjøpe iphone 13 pro? iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max (2021) - Kjøp dem her! Elkjøp.

Hva er bra med iOS 15?

Du kan enkelt låse opp iPhonen, bruke Apple Pay og autorisere apper og passord. Selv når munnen og nesen din er tildekket, kan iPhone nå gjenkjenne deg ved å analysere de unike kjennetegnene rundt øynene dine. Så, når kommer ipados 15? Apple har nå endelig avslørt iOS 15 og iPadOS 15, de nye programvareoppdateringene til henholdsvis iPhone og iPad, under WWDC 2021. Disse operativsystemoppgraderingene kommer antageligvis til å bli tilgjengelige for kompatible enheter mot slutten av året.

Hva kan man gjøre med iOS 15?

iOS 15 gir brukerne nye måter å holde kontakten på og har kraftige funksjoner som ved hjelp av intelligens på enheten gjør det lettere å holde fokus, utforske og gjøre mer. iOS 15 introduserer SharePlay i FaceTime, Tekst i objektivet ved hjelp av intelligens på enheten, ny design for Varslinger, og mer.

By Minni

Når kommer neste iOS oppdatering? :: Hvor tid kommer iPhone 14 ut?
Nyttige lenker