Hjem > N > Når Kommer Ipad Air 2021?

Når kommer iPad Air 2021?

Nye iPad (2021) – lanseringsdato og pris

Som med de fleste nettbrettene fra Apple, kan du kjøpe dem med WiFi-tilkobling, eller med WiFi- og mobiltilkobling. Nettbrettet kommer i handelen 24. september, men du kan allerede forhåndsbestille det fra Apples nettsider.

Les mer

Dessuten, hvilken generasjon er ipad 2021?

iPad Pro 12,9 (5:e generation) - 2021

Modellnummer: A2378 Wi-Fi.
Og et annet spørsmål, når kommer ny versjon av ipad? Men noen av Apples viktigste produkter dukket ikke opp i 2021, nemlig iPhone SE og iPad Air. Begge produktene ble fornyet tilbake i 2020, så det har vært god grunn til å tro at nye versjoner av iPhone SE og iPad Air ville komme ila 2022.

Hvorfor velge iPad Air?

iPad Air her den samme banebrytende Apple M1-chippen - samme som iPad Pro, MacBook Air og MacBook Pro 13-tommer. Det gjør at den er perfekt til de som trenger raskere ytelse, som f. eks. til kreativt arbeid og gaming. Angående dette, hvilken ipad er best i test? iPad 10.2 (2021) var den beste basismodellen av iPad da den kom i 2021, og den er også den utvilsomt beste basismodellen så langt.

Hvor mye koster en iPad Air?

Den billigste prisen for Apple iPad Air 64GB (4th Generation) akkurat nå er 6 229 ,-. Hvilken generasjon iPad er det nå? Bruk modellnummeret for å finne ut hvilken iPad-modell du har. Du finner modellnummeret på to måter: Se på baksiden av iPaden. Åpne Innstillinger og trykk på Om.

Hva er forskjell på iPad Pro og Air?

Den viktige skjermen

Selv om de ser svært like ut er det to svært viktige forskjeller på iPad Air og iPad Pro som gjør at den tusenlappen mellom en Air med utvidet lagringsplass og rimeligste Pro ikke er verdt det. Den ene forskjellen er skjermen. Air har en vanlig 60-hertz skjerm, mens Pro har en 120-hertz skjerm.
Så, hva er ipad 6 generasjon? Den nyeste versjonen av Apple iPad innebærer ingen revolusjon og byr bare på mindre forbedringer sammenlignet med forrige generasjon. Det gjør for så vidt ingen ting. Den er nemlig fortsatt et førsteklasses nettbrett. Den største nyheten i denne modellen er at man også kan bruke den sammen med pekepennen Apple Pencil.

Tilsvarende, kommer det ny ipad i 2022?

Vi har virkelig hatt glede av den nye iPad-modellen. 2022 Air har en noe høyere lanseringspris enn forgjengeren, men den kan til gjengjeld skilte med større krefter, 5G og et helt nytt frontkamera som gir videosamtaler av bedre kvalitet. Det vinklede, industrielle designet fra iPhone 12- og iPad Pro-seriene er tilbake.

By Arley

Når kommer iPad mini 6? :: Hva følger med iPhone 13?
Nyttige lenker