Hjem > N > Når Kommer Papirhuset Del 5?

Når kommer Papirhuset del 5?

3. september slipper nemlig Netflix første del av sesong 5 av Papirhuset. Eller La Casa de Papel, Money Heist eller hva du vil kalle den. Det er uansett den største spanske seriesuksessen noensinne, og en av Netflix aller mest populære serier.

Les mer

Folk spør også når kommer papirhuset sesong 5 del 2?

Episoder: 8 episoder per sesong, 10 episoder i sesong fem. Utgivelsesdato: 3. september 2021 for del 5 bind 1; 3. desember 2021 for del 5 bind 2. Når kommer Papirhuset på Netflix? juli 2019 og sesong 4 hadde premiere på Netflix den .

Når kommer resten av Papirhuset?

Papirhuset alias La casa de papel alias Money Heist troner Netflix i Norge. Papirhuset er nå den mest sette serien i Norge. I alle fall hos Netflix, hvor første halvdel av sesong 3 – eller om du vil; del 5 – har førsteplassen på topp 10-serielisten. Resten av sesongen slippes i desember. Hva handler serien Papirhuset om? Åtte tyver tar gisler og låser seg inn i Spanias kongelige myntverk mens et forbrytersk geni manipulerer politiet til å utføre planen hans. Se så mye du vil. Denne krimserien vant Beste drama på den internasjonale Emmy-utdelingen, samt priser på Premios Fénix og Premios Iris.

Du kan også spørre hva er aldersgrensen på papirhuset?

I denne serien er det veldig mye som skjer og den er veldig interessant. Jeg vil anbefale serien for 12+ og vil gi den 8.5/10. SPOILERS! Og et annet spørsmål, når kommer ny sesong av money heist? Serie- og sesongpremierer i april 2022

Det går mot premiererekord i april, med nærmere 80 nye serier og sesonger.

Deretter, hvor går papirhuset?

Serien, som har fått navnet «Money Heist» på engelsk og «Papirhuset» på norsk, ble sluppet i 2017 og omhandler en gruppe kriminelle som slår seg sammen for å gjennomføre det mest høyprofilerte ranet i Spanias historie. Målet er myntverket i Madrid. Man kan også spørre hvor se papirhuset? "Papirhuset" finnes nå å strømme på Netflix.

Kommer på Netflix høsten 2021?

The Sinner, Tiger King, Narcos: Mexico og Riverdale er alle populære innslag på Netflix. I november er det klart for nye sesonger. Det kommer også nye episoder av Masters of the Universe: Revelation.

By Jo Wormack

Hva er forskjellen på Polar Ignite og Ignite 2? :: Når kommer neste MacBook Pro?
Nyttige lenker