Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Striper Og Balayage?

Hva er forskjellen på striper og Balayage?

Balayage er i motsetning til Ombre en behandling som gir en mer naturlig look, hvor man ofte blander egen farge med striper. Differansen i fargen på eget hår og stripene er helt opp til deg. På den måten kan du også velge hvor naturlig du ønsker at det skal se ut. En annen spennende teknikk er Ombre.

Les mer

Så, hva er fargeskyll?

Når du bleker håret, må blekingen jobbe seg opp igjennom hvert av de pigmentene for å «løfte» fargen vekk. Avhengig av hvor lenge du lar blekingen være i håret ditt, så vil du kanskje fremdeles ha noen gjenværende lite pene og uønskede undertoner igjen, og det er her Hår Toner (fargeskyll) kommer inn. Hva er Lystoning? Lysfarging/ Lystoning:

På lysfarge trekkes noen – ikke alle som i bleking – pigmenter ut, og nye blir satt inn. Ofte bruker vi lysfarger med en del grått i seg for å hindre gulskjær som alltid oppstår når du lysner håret.

Deretter, hva er blending av hår?

Blending er en litt sterkere versjon av glossing. Behandlingen er uten balsam og gir en litt større forandring. Samme prinsipp, men er "storesøstre" til glossingen. Har du et ufarget hår kan dette være en ypperlig førstegangs farge da du får svært liten ettervekst. Hvilken hårfarge fremhever blå øyne? – Lyse eller himmelblå øyne passer best sammen med kald hårfarge, som isblond, platinablond eller grå hårfarge, sier hårfargeeksperten. De blåøyde kan i tillegg gå for mørkere nyanser, så lenge de går eller kjølige undertoner, tipser eksperten, og legger til at det for eksempel kan være sort med et skjær av blått.

Også, er det farlig å føne håret?

Føning trenger som sagt ikke å være så skadelig for håret, men det forutsetter at du påfører et varmebeskyttende produkt først. Gjør du ikke det, ber du om å få tørt, livløst og skadet hår. Hvordan få håret lysere hjemme? Brygg en veldig sterk kamille-te med fem-seks teposer. Bruk gjerne en gryte og la blandingen stå til den er lunken. Dypp nå hele håret i blandingen, og la det så lufttørke - gjerne ute i solen, da solstrålene vil bidra til å lysne håret ytterligere.

Hvordan få tilbake din naturlige hårfarge?

Dersom man er naturlig lys, har farget seg platina blond og vil tilbake, er det de ulike balayage-teknikkene, fargedesign eller toning som gjelder ifølge frisøren. Dette gjelder også dersom du er naturlig lys, mellomblond, lys brun eller brun, og har gjort deg mørk og vil tilbake, forklarer hun. Kan man farge håret rett etter bleking? – Hvis du er lys blond, har bleket eller stripet hår og ønsker å farge håret ditt mørkere skal du være varsom med å gjøre det selv, råder hun. – Dette er på grunn av fargepigmenteringen i håret.

Kan man farge svart hår?

Jeg har hørt at farging av svart hår er vanskelig? – Nei, svart er den fargen med mest pigment og er lettest å farge inn i håret men det er kanskje den fargen som er vanskeligst å få av hvis du får den på huden. Hårfargen din er først og fremst bestemt av arv. Pigmentet melanin er avgjørende for hårets farge.

By Emma

Er teff sunt? :: Hva er Fargebombe?
Nyttige lenker