Hjem > N > Når Kommer Macbook 2022?

Når kommer MacBook 2022?

11. august 2021: Apples neste MacBook Air vil bli sluppet midtveis i 2022, med mange fargealternativer og Mini LED-skjerm, sier analytikeren Ming-Chi Kuo.

Les mer

Så, hvilken årsmodell er macen min?

Det enkleste er å bruke Om denne maskinen, som du finner ved å velge Om denne maskinen fra Apple ()-menyen øverst til venstre på skjermen. Du kan også bruke Systeminformasjon-appen. Folk spør også når kommer den nye macen? Apples nye MacBook Air-variant forventes lansert i midten av 2022, og nå har en av de mest profilerte Apple-lekkasjemakerne understreket spådommen ved å erklære at maskinen kan være på vei i løpet av seks til åtte måneder.

Hvilken mac skal jeg kjøpe?

Hvilken versjon av macOS er installert? Velg Om denne maskinen fra Apple-menyen  i hjørnet av skjermen. Du skal se macOS-navnet, for eksempel macOS Monterey eller macOS Big Sur, etterfulgt av versjonsnummeret. Deretter, hvordan finne ut hvor mye plass det er på mac? Velg Om denne maskinen fra Apple-menyen  i hjørnet av skjermen. Klikk på Lagring. Først anslår lagringslinjen mengden brukt og tilgjengelig lagringsplass.

Følgelig, hvorfor velge macbook pro?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Og den fungerer sammen med iPhone og iPad på måter ingen andre datamaskiner kan. Og siden Apple utvikler både programvaren og maskinvaren, gir Mac en optimal brukeropplevelse. Hvilken MacBook er god til studie? MacBook Pro 13-tommer er for de som trenger portabilitet, batteritid og god ytelse - i en og samme maskin. I likhet med MacBook Air er dette svært gode hverdagsmaskiner som egner seg både til studier, jobb og hjemme.

Også, hva er forskjellen på macbook pro og macbook air?

Og både Macbook Air og Pro er imponerende her, men det er klart at Air drar det lengste strået ettersom den har en mer energigjerrig prosessor enn hva Pro har. Pro har dog et noe større batteri (71,8 Wh mot 54 Wh på Air), så en del av forskjellen utjevnes. Hvor mye lagringsplass trenger man på Mac? Mengden korttidsminne avgjør hvor mange programmer og vinduer du kan ha åpent uten at det går utover ytelsen til maskinen. 8, 16 og 32 GB er de vanligste størrelsene, og hva som passer for deg avhenger av hvordan du bruker Macen. Vi anbefaler 16GB for de fleste brukere.

Tilsvarende, hvordan frigjøre plass på harddisken?

Frigjøre plass med diskopprydding

  1. Skriv inn diskoppryddingi søkeboksen på oppgavelinjen, og velg den deretter fra resultatene.
  2. Merk av boksen ved siden av filtypene du vil slette.
  3. Hvis du vil frigjøre enda mer plass, kan du velge Rydd opp i systemfiler og velge hvilken type systemfiler du vil slette.

By Gerry Cantu

Når kom mobilkamera? :: Når fikk Norge skriftspråk?
Nyttige lenker