Hjem > N > Når Tipse Politiet?

Når tipse politiet?

Her kan du tipse politiet om kriminelle handlinger eller gi opplysninger som kan forhindre en kriminell handling. For eksempel kan du gi tips om menneskehandel, seksuell utnytting av barn, rasistiske ytringer på Internett, økonomisk kriminalitet, internasjonale forbrytelser og andre forhold.

Les mer

Følgelig, kan man ringe politiet for spørsmål?

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer. Hvordan klage på nabostøy? Du kan derfor sende en klage til styret i de tilfeller naboen ikke er samarbeidsvillig og bråket fortsetter. Vi vil anbefale at du sender en skriftlig klage, og at denne formuleres saklig og poengtert. Det er da viktig å få frem hvem du er, hvem du klager på, hva som er problemet og hvor ofte dette har vært et problem.

Deretter, når kan man klage på festbråk?

Om naboen bråker utover rimelighetens grenser på en helligdag, vil loven kunne gi deg et godt grunnlag for klagen din. I loven står det at: «På helligdag fra kl 00 til kl 24 samt påske-, pinse- og julaften etter kl 16 skal det være helligdagsfred som ingen noe sted må forstyrre med utilbørlig larm». Deretter, når kan man klage på høy musikk? Området du bor i har mye å si

Det er en god del felles regler når det kommer til bråk og støy, men det kan være noen variasjoner fra kommune til kommune. Kommuner kan, for eksempel, kjøre litt forskjellige regler når det kommer til nattero, men vanligvis er dette fra kl. 23 til 06.00 eller 07.00.

Kan jeg anmelde anonymt?

Det er viktig å si ifra hvis du er bekymret, så politiet kan undersøke om noe faktisk er galt. Hvis du vil, kan du være anonym når du kontakter politiet. Politiet vil gjerne høre fra deg dersom du ser eller vet om noe du tror kan være viktig. Og et annet spørsmål, hva skjer hvis man ringer 112 ved en feil? Du skal ikke bekymre deg. Det at du ringte nødetaten en gang ved et uhell vil ikke få noen konsekvenser. Hvis du er bekymret og tenker mye på dette, så vil jeg råde deg til å snakke med foreldrene dine eller en voksen du stoler på.

Så, når legger politiet ut nye timer?

Det legges ut nye timer på politiets nettsider hver mandag og onsdag i tidsrommet klokka 08.00-09.00, forklarer leder Felles enhet for utlending og forvaltning i Sør-Vest politidistrikt, Leif Ole Topnes. Alle passkontorene i distriktet vil tilby timer alle hverdager. I forhold til dette, hva koster det å ringe 915 04800? DnB: – Opplyser om alternativt nummer

– Vi er opptatt av at kundene skal ha et alternativ til det femsifrede nummeret, og derfor opplyser vi kundene våre på dnb.no om at de kan ringe oss på 915 04800 til vanlig takst, sier DnBs informasjonsdirektør Even Westerveld til NRK.

I forhold til dette, hva koster det å ringe telenor kundeservice 09000?

Kundeservice 09000
LittBruk, minutt-/startpris0,39/0,99
FriBruk Fast, BBT Hjemmetelefon, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Fast&Mobil+FriBruk Utland, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Norden, minutt-/startpris0,00/0,00

By Lyris

Hva er 5pm i norsk tid? :: Hvordan restarte app iPhone?
Nyttige lenker