Hjem > H > Hvis Man Ikke Er Hjemme Når Posten Kommer?

Hvis man ikke er hjemme når Posten kommer?

Hva skjer dersom jeg ikke er hjemme? Når du bestiller hjemlevering kan du velge at pakken blir satt igjen. Dersom det ikke er valgt blir pakken levert til nærmeste hentested. Postbudet ringer som regel før levering.

Les mer

Hvor lang tid tar Posten i Norge?

Veiledende leveringstid for all post er to til tre virkedager i hele Norge. Post leveres annenhver dag til din postkasse. Du kan også spørre når blir de røde postkassene tømt? Postverkets postkasse blir tømt 1 gang pr. dag, ca. kl. 16.00.

Hva er verdien på et A frimerke?

Frimerkene er uten påført verdi. De er til enhver tid gyldige som frankering for den vektsatsen de er utgitt til. Hvor ofte hentes Posten? Adressert post leves med postbudet annenhver dag. Til postbokser leveres brev hver dag som før. Ønsker du post hver ukedag kan du leie postboks. Du kan sjekke når postbudet besøker din adresse her.

Hva er røde postkasser?

Det finnes to typer postkasser: kasse hvor publikum kan legge brevpost som skal sendes. Disse kassene kjennetegnes med sin røde farge, har også Postens logo, og er alltid låst. De er satt opp av Posten på hensiktsmessige steder og er vanligvis tilgjengelig hele døgnet og tømmes regelmessig. Deretter, hvordan fungerer post i butikk? Det er ikke vanskelig å sende post i butikk. Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord.

Ta dette i betraktning, når sende julepost?

Hovedreglen er: Send juleposten innen 16.

desember gjelder for brev, julekort og pakker til adresser i Norge og for brev til andre land i Norden. Pakker til øvrige land i Norden bør sendes innen 13. desember.
Hvem har Bring?

Bring AS
MorselskapPosten Norge
HovedkontorOslo
LandNorge
StyrelederSiv Jahr

Hva er My Bring?

Mybring er vårt digitale selvbetjeningsverktøy for bedrifter, og alle Brings avtalekunder kan opprette en eller flere Mybring-brukere.

By Orville Petitdos

Når henter Posten i butikk? :: Når på dagen får man hentemelding?
Nyttige lenker