Hjem > H > Hva Er Forsvinningsmodus Facebook?

Hva er Forsvinningsmodus Facebook?

Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i Japan og for land i Europa. Med Forsvinningsmodus kan folk sende hverandre forsvinnende meldinger, bilder, videoer og annet innhold i en chat. Innhold som sendes i forsvinningsmodus, forsvinner når noen forlater chatten eller slår av forsvinningsmodus.

Les mer

Derav, hvordan angre på messenger?

Hvordan fjerner jeg eller angrer sendingen på en melding jeg har sendt i Messenger?

  1. Gå til Chatter, og åpne en Messenger-samtale.
  2. Trykk og hold på meldingen du vil oppheve sendingen av, og velg Opphev sending.
  3. Trykk på Opphev sending for deg eller Opphev sending for alle.
  4. Trykk på OPPHEV SENDING.
Du kan også spørre hvordan få tilbake slettede meldinger på iphone? Du kan ikke gjenopprette en slettet samtale. Med Meldinger i iCloud vil alt du sletter fra iPhone, også bli slettet fra de andre Apple-enhetene dine der Meldinger i iCloud er slått på.

Hvordan får jeg min gamle Facebook tilbake?

Hvordan gjenoppretter jeg en gammel Facebook-konto jeg ikke kan logge inn på?

  1. Gå til profilen til kontoen du vil gjenopprette.
  2. Trykk på og velg Få hjelp eller rapporter profil.
  3. Velg Noe annet og trykk deretter på Neste.
  4. Trykk på Gjenopprett denne kontoen og følg trinnene.
Hvordan se Sist aktiv Messenger? Folk som vises i Aktiv-fanen eller har en , er aktive eller har nylig vært aktive på Messenger eller Facebook. Når Aktiv-statusen din er på, vises du som aktiv, nylig aktiv eller for øyeblikket i samme chat som vennene og kontaktene dine på denne profilen. Finn ut hvordan du slår av din Aktiv-status.

Hva betyr aktiv nå på Messenger?

Aktiv-statusen viser vennene og kontaktene dine når du er aktiv eller nylig har vært aktiv på Facebook eller Messenger på denne profilen. Når er man grønn på Messenger? Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen).

Hvordan markere melding som ulest på iPhone?

Velg et alternativ:

  1. Trykk og hold på rommet trykk på Merk som lest eller Merk som ulest .
  2. Trykk på en samtale for å åpne den. Øverst, ved siden av navnet på rommet, klikker du på Samtalealternativer Merk som ulest .
Kan man slette beskjeder på imessage? I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette. Trykk på Mer. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding.

Deretter, hvordan se om noen har lest meldingen på iphone?

I meldingsvinduet kan du i blant se at en venn har lest meldingene du har sendt. Du velger selv om andre skal få se at du har lest meldingen eller ikke. – Inntil nå har denne funksjonen vært enten av eller på for alle vennene dine, men fra og med nå kan du velge hvem som skal få se det og ikke.

By Lawson

Hvordan slå av lys på Apple Watch? :: Hva er hemmelige samtaler på Messenger?
Nyttige lenker