Hjem > E > Er Storbritannia Et Land?

Er Storbritannia et land?

Storbritannia (engelsk: United Kingdom, forkortelse UK), offisielt Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland (engelsk: United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland), er et europeisk land og en stat i Vest-Europa.

Les mer

Tilsvarende, hvem eier liverpool?

Fenway Sports Group (FSG) er et amerikansk sportsinvesteringsselskap med hovedkontor i Boston, Massachusetts. Det er morselskap for baseballklubben Boston Red Sox og den engelske fotballklubben Liverpool FC, i tillegg til NHL Klubben Pittsburgh Penguins. Hovedeier i selskapet er John W. Henry. Hvem scoret det første målet i Premier Leagues historie? Premier League-sesongen etter etableringen i 1992. Ligaens første sesong i 1992/93 var med 22 lag. Premier Leagues aller første mål ble scoret av Sheffield Uniteds Brian Deane i en 2 – 1-kamp mot Manchester United.

Hva skjer hvis man vinner FA-cupen?

Vinneren av turneringen får automatisk en plass i gruppespillet i Europaligaen påfølgende sesong samt en plass i «The FA Community Shield»-kampen (tidligere The Charity Shield) mot vinneren av siste sesongs Premier League. Regjerende mester er Manchester City etter 6–0-seier mot Watford i 2019. Ta dette i betraktning, hvor mange premier league titler har manchester united vunnet? Klubben har rekord for flest Premier League-titler med 13, og flest ligaseire totalt med 20. Ryan Giggs har flest kamper med 963 fra han debuterte i 1991 til han la opp i 2014.

Hvilket lag har vunnet FA cupen flest ganger?

FA Cupen arrangeres av det engelske fotballforbundet og ble først spilt i 1871. Lagene som har vunnet flest titler er Arsenal og Manchester United, med 12 hver. Hvor mange ganger har Arsenal vunnet Premier League? Arsenal er en av de mest suksessrike engelske fotballklubbene gjennom tidene og blant de største klubbene i verden. I tillegg til 13 seriegull i England og 14 FA-cup-seiere, har klubben vunnet Ligacupen to ganger, den europeiske Cupvinnercupen i 1994 og var finalist i Mesterligaen i 2006.

Deretter, hvor mange nordmenn har spilt i premier league?

73 nordmenn har spilt, eller spiller, i ligaen. Det plasserer Norge på niendeplass på listen med land utenfor Storbritannia med flest Premier League-spillere. Du kan også spørre hvor mange liverpool supportere i verden? Det er London School of Marketing som presenterer tall på hvor mye de største fotballklubbene i Europa er verdt, og hvilke klubber som har flest supportere på verdensbasis. Ifølge undersøkelsen har Liverpool hele 580 millioner «aktive» supportere, noe som kun blir slått av Manchester United med 660 millioner.

Hvor mange supportere har Liverpool?

Liverpool har fortsatt den største supporterklubben i landet, med 51 263 medlemmer. Det er en nedgang på 2242 medlemmer fra året før. På andreplass kommer Manchester United med 39 062 medlemmer, og ned gang på 3 559 medlemmer. Det kan tas med at vår supporterklubb er for Norge, mens United dekker hele Skandinavia.

By Arnaud Keeble

Hva er Dissenterloven som ble innført i 1845 og når ble denne avskaffet? :: Hvor gammel er Aker Brygge?
Nyttige lenker