Hjem > N > Når På Dagen Kommer Posten I Postkassa?

Når på dagen kommer Posten i postkassa?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

Les mer

Man kan også spørre hvor lang leveringstid med posten?

Transporttid er normalt 1–3 virkedager, avhengig av strekning. Pakken kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard. Pakken leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Når kommer pakken min Posten? Når kan jeg forvente å få pakken min? Når pakken er klar til henting vil du få varsel fra oss på SMS/e-post, om ditt mobilnummer/e-postadresse er oppgitt av sender. I noen tilfeller sender vi ut hentemelding til postkassen din.

Hvor havner Posten min?

Du kan logge inn på Min adresse og sjekke adresseopplysninger og gjøre endringer. Hvor finner jeg hvilket hentested som tilhører min adresse? I vårt adressesøk kan du finne hvilket hentested som er knyttet til adressen din. I søket får du listet opp alle adressene inkludert husnummer og tilhørende postnummer. Hvor lang tid tar det å få et brev? Frakttiden er to til tre dager, og det avhenger av hvor du sender fra og til.

Er det post på lørdager?

Mengden med post som bæres ut på lørdager er så liten at Posten nå slutter med tjenesten. Endringen er en konsekvens av den nye postloven som trådte i kraft 1. januar i år, der også EUs tredje postdirektiv er implementert. Hva er estimert levert? At den er forventet å komme frem til deg/posten for henting på den datoen.

Hva skjer hvis man ikke er hjemme når Posten kommer?

Hva skjer dersom jeg ikke er hjemme? Når du bestiller hjemlevering kan du velge at pakken blir satt igjen. Dersom det ikke er valgt blir pakken levert til nærmeste hentested. Postbudet ringer som regel før levering. Hvordan spore sendte brev? Pakkesporing av post

All post som har tildelt sporingskode kan spores. Nummeret for sporing som du må bruke for å spore pakker og brev er referansenummer, sendingsnummer eller kollinummer. Dette nummeret er sporingskoden, og det finner du vanligvis i meldingen som informerer om at varen er pakket og videresendt.

Hvor kan man se hvor man er folkeregistrert?

Skatteetaten.no er ikke et søkbart register for adresse- og personopplysninger. Det er Skatteetaten som er ansvarlig for et oppdatert folkeregister, men på skatteetaten.no er det er ikke mulig å søke etter adresser og personopplysninger om andre. Du kan se dine opplysninger i Folkeregisteret på Min side.

By Cointon

Hvordan sorteres Posten? :: Er dialektene truet?
Nyttige lenker