Hjem > H > Hva Skjer Med Hbo Nordic Når Hbo Max Kommer?

Hva skjer med HBO Nordic når HBO Max kommer?

Hva skjer med HBO Nordic? HBO Max vil ta over for HBO Nordic, men det er bare navnet som fases ut. Nåværende abonnementer, det inkluderer dem som abonnerer via en TV-leverandør, vil automatisk flyttes over til HBO Max 26. oktober.

Les mer

Kan ikke spille tittel HBO Max?

Prøv å spille av serien eller filmen som ikke kan spilles av på en annen støttet enhet. Hvis du får den samme feilen, kan du fortelle oss hvilken episode eller film du ikke kan spille av. Bruk Kontakt oss-skjemat til dette (velg et emne og så e-post). I forhold til dette, hva koster hbo max? For å strømme på de andre enhetene dine, last ned HBO Max-appen fra App Store eller Google Play. Hvor mye koster HBO Max? HBO Max har en månedspris på kun 89 kr Du kan dessuten spare 34 % hvis du betaler den årlige prisen på 699 kr nå.

Tilsvarende, hvordan få hbo max på tv?

Åpne Smart Hub, velg Apper og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og last ned appen. Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg? Man kan også spørre hva er tilgjengelig på hbo max? HBO Max er en strømmeplattform som samler alt innholdet på HBO og enda flere seriefavoritter, populære filmer og nytt Max-originalinnhold for hele familien. Alle finner noe de liker å se på blant mer enn 10 000 timer med banebrytende underholdning for familier med små barn og voksne i alle aldre.

Hva er forskjellen på HBO Nordic og HBO Max?

HBO Max samler filmer og serier fra de mange selskapene under WarnerMedia-paraplyen. De har valgt å kalle opp tjenesten etter den enormt populære kabel-TV-kanalen HBO, men i tillegg til HBO-serier har de også innhold fra Warner Bros. Hvordan bytte fra HBO Nordic til HBO Max? Åpne HBO Max-appen og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn). Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din. Hvis du ikke har en konto, kan du se Registrer via leverandør. Velg Logg inn og du ser kontoskjermen «Velkommen til HBO Max».

Derav, hvorfor får jeg ikke sett på hbo max?

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Gå til App Store og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Velg Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig. Forsikre deg om at Apple TV-programvaren er oppdatert ved å gå til Innstillinger > System > Porgramvareoppdateringer > Oppdater programvare. Hvorfor virker ikke HBO Max? Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max-appen. Åpne appbutikken på enheten din, søk etter HBO Max og se om en oppdatering er tilgjengelig. Last ned appoppdateringen hvis den er tilgjengelig, og se om det løser problemet. Datamaskin: Gå til HBOMax.com og utfør en hard oppdatering av siden.

Deretter, hvordan få hbo max til halv pris?

Enda mer imponerende er det at om man starter et abonnement innen den 30. november 2021, så får man permanent halv pris. HBO Max kaller dette «50% Off for Life». Det innebærer at man får tjenesten for 44,50 kroner i måneden, så lenge man fortsetter å abonnere på tjenesten.

By Scherle

Er HBO Max inkludert i Telia? :: Når kommer nye Apple AirPods?
Nyttige lenker