Hjem > K > Kan Politiet Finne Gamle Snapper?

Kan politiet finne gamle snapper?

Alle bilder som sendes med snap vil være lagret på serveren til snapchat på et eller annet tidspunkt. Det vil neppe være en enkel sak å få hentet ut bildene, men politiet vil kunne begjære innsyn i kontoene.

Les mer

Kan politiet spore telefonen min?

Politiet kommer ikke til å spore deg ved mindre de har skjellig grunn til mistanke om at du driver med noe ulovlig. Det må ha startet en etterforskning for at dette skal være tillatt, så vanligvis skal man ikke trenge å være bekymret for at politiet sporer mobilen. Har politiet rett til å stoppe deg uten grunn? Politiet kan stanse deg på gaten, uten noen tilsynelatende god grunn. Politiet kan da kreve at du oppgir personalia (navn, alder og bosted), uansett om de mistenker at du har gjort noe straffbart eller ikke. Dette kan du lese mer om i politiloven § 8.

Hvor lenge er SMS lagret?

Her kan du sjekke hvor mye

Men ringer du ut vil også informasjon om nummer lagres, og nummeret i innkommende SMS-er lagres. I dag lagres denne informasjonen i tre måneder, når datalagringsdirektivet trer i kraft vil dette utvides til seks måneder.
Kan politiet låse opp Iphone? «Teknologien lar spesialtrente betjenter låse opp enheter for å finne ut om de inneholder informasjon som kan være verdifull for en politietterforskning eller hendelser. Enheter som ikke er relevant i en etterforskning kan bli returnert til eieren raskere», forklarer det skotske politiet i videoen.

Kan politiet ransake huset ditt?

Etter straffeprosessloven § 195 kan politiet ransake en person når han "med skjellig grunn mistenkes for en handling som etter loven kan medføre frihetsstraff". Har politiet indikasjoner på at en person f. eks. oppbevarer eller bruker narkotika, kan de foreta ransaking. Derav, hvordan overvåke snapchat? Ja. Du kan bruke iKeyMonitor til å overvåke barnets Snapchat uten at de vet det. Etter at du har installert iKeyMonitor på barnets enhet, kan du logge på Cloud Panel på telefonen for å overvåke Snapchat.

Hvordan vet du at du har blitt hacket?

Andre tegn kan være at du har mistet tilgang til bestemte programmer under Start-menyen, at enkelte programmer nekter å kjøre, eller at passordene dine plutselig har blitt endret. Uønskede og uventede programvareinstallasjoner er et kjent tegn på at datasystemet ditt kan ha blitt hacket. Hva kan hackere gjøre? Skjer det et sikkerhetsbrudd kan hackere potensielt få tilgang til store deler av ditt digitale liv – og i verste fall kan du oppleve ID-tyveri. I følge en rapport fra NorSIS fikk hele 150 000 nordmenn frastjålet identiteten sin, eller ble utsatt for svindel, i 2017 og 2018.

Hvor lang tid tar det før politiet henlegger en sak?

Det finnes i utgangspunktet ingen konkret grense for hvor lenge en person kan ha status som mistenkt eller siktet før saken blir henlagt eller før den blir avgjort i retten. Det fremgår imidlertid av straffeprosessloven § 226 siste ledd at etterforskningen "skal gjennomføres så raskt som mulig".

By Henriques Braegelmann

Kan politiet overvåke mobilen? :: Hvordan finne ut om telefonen er avlyttet?
Nyttige lenker