Hjem > K > Kan Jeg Returnere Airpods?

Kan jeg returnere AirPods?

Retur av produkter utføres i henhold til Apples retningslinjer for salg og refusjon. Hvis du ombestemmer deg, kan du returnere standardkonfigurert maskinvare innen 14 kalenderdager fra forsendelsen ble levert. Du kan også returnere programvare innenfor dette tidsrommet, men kun hvis forseglingen ikke har blitt brutt.

Les mer

Man kan også spørre hvordan finne stjålet airpods?

Hvis du tror at du kanskje har mistet dine AirPods mens du var ute, kan iCloud.com eller Find-appen vise deg hvor de befinner seg på et kart. Ved å logge inn kan du se plasseringen på alle Apple-enheter eller AirPods som er registrert på din Apple ID. Hvor mye koster reparasjon av AirPods?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK
MagSafe-ladeetui290 NOK749 NOK

Så, har mistet en airpod?

Slik erstatter du en AirPod eller et ladeetui du har mistet

Hvis du fortsatt ikke finner din AirPod eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.
Kan butikker nekte retur? De fleste butikker lar deg få bytte det du har kjøpt, så sant det er ubrukt og uskadet. Dette er ingen lovbestemt rett, men er så vanlig at du kan regne med å få bytte. Ta vare på kvitteringen eller byttelappen, og hold fristen som står på den. Det er opp til butikken å sette betingelsene.

Hva betyr 50 dagers åpent kjøp?

09 - Returrett i forbindelse med åpent kjøp

Ta med produktet og kvittering til butikk innen 50 dager, så får du enkelt og greit pengene for kjøpet tilbake. Produktet må være uåpnet/ubrukt og ikke ha brutt emballasje.
Hvordan finne iPhone som er stjålet? For å finne enheten din logger du på iCloud.com/find. Du kan også bruke Finn [enhet]-appen på en annen Apple-enhet som du eier. Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke vises i listen over enheter, er ikke Finn [enhet] slått på. Men du kan fortsatt beskytte kontoen din selv om Finn [enhet] ikke var slått på.

Deretter, hvordan finne en iphone som er avslått?

iPhone: Logg inn med din Apple-ID i iCloud i nettleser på telefon eller PC, og velg «Finn iPhone». Da får du opp et kart og en prikk som viser hvor telefonen er. Grønn prikk betyr at telefonen er online, mens grå betyr avslått. Hvordan finne IMEI nummer på stjålet mobil? Les også: Slik finner du mobilen om du har mistet den

Nummeret er nemlig også oppgitt på originalforpakningen eller kvitteringen. På iPhone kan du også finne nummeret ved å logge på kontosiden som enheten din er koblet til. På Android vil du også kunne finne IMEI-nummeret via Finn Enhet-funksjonen om denne er aktivert.

Hvordan skifte sang på AirPods Pro?

Du kan utføre følgende kommandoer: Et trykk for å starte/stoppe sangen. To trykk for å bytte sang. Tre trykk for å gå tilbake til forrige sang.

By Toth

Hva er et angreskjema? :: Hvor lenge skal hvitløk stå i jorda?
Nyttige lenker