Hjem > H > Hva Skjer Hvis Man Mister Airpods?

Hva skjer hvis man mister AirPods?

Slik erstatter du en AirPod eller et ladeetui du har mistet

Hvis du fortsatt ikke finner din AirPod eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.

Les mer

Hvordan koble til 1 ny AirPod?

Gå til Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Åpne etuiet – med AirPods inni – og hold det ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. En konfigurasjonsanimasjon vises på skjermen. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig. Følgelig, hvor mye koster en airpod?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK

Hvordan finne stjålne AirPods?

Hvis du tror at du kanskje har mistet dine AirPods mens du var ute, kan iCloud.com eller Find-appen vise deg hvor de befinner seg på et kart. Ved å logge inn kan du se plasseringen på alle Apple-enheter eller AirPods som er registrert på din Apple ID. Så, er airpods 1 vanntett? AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene.

Så, hvordan koble til 2 airpods?

Hvis vennen din har AirPods eller AirPods Pro, holder du dem i nærheten av enheten, med AirPods inni etuiet, og åpner lokket. Hvis vennen din har AirPods Max, må du holde dem nær enheten. Hvis vennen din har trådløse Beats-hodetelefoner, setter du dem i sammenkoblingsmodus og holder dem i nærheten av enheten. Hvor mye koster 1 AirPod Pro? Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear akkurat nå er 2 129 ,-.

Hvor mye koster AirPods 3?

Oppgraderingene i generasjon tre kommer (selvfølgelig) også med en høyere prislapp. 1990 kroner er nå prisen, opp et par hundrelapper om du sammenligner med AirPods 2 med trådløst ladeetui, ganske mange hundrelapper om du sammenligner med rimeligste versjon. Derav, hvor kan man kjøpe airpods? Kjøp Airpods og tilbehør her | Elkjøp.

Kan man dusje med AirPods 1?

Standard Airpods er ikke vanntette, men AirPods Pro ER vanntette. De er designet for å håndtere svette og små vannsprut. Imidlertid er de ikke vanntette, noe som betyr at de ikke bør brukes i vannsport eller i dusjen.

By Riplex

Kan man løpe med AirPods i regn? :: Hvor kan jeg måle blodtrykk?
Nyttige lenker