Hjem > K > Kan Man Kjøpe Nytt Etui Til Airpods?

Kan man kjøpe nytt etui til AirPods?

Hvis du mister en AirPod eller ladeetuiet, kan du kjøpe en erstatning. Erstatningsproduktet vil være nytt.

Les mer

Kan man kjøpe AirPods uten etui?

Om du fortsatt ikke finner dine AirPods eller etuiet, eller en av delene er skadet (væskeskadet eller annet), så kan du enkelt bestille enten venstre eller høyre AirPod, eller nytt etui. Ta dette i betraktning, hva betyr lysene på airpods? Hvis AirPods ligger i etuiet og lokket er åpent, viser lyset ladestatusen til AirPods. Når AirPods ikke ligger i etuiet, viser lyset statusen til etuiet. Grønt betyr fulladet, og oransje betyr at mindre enn en full lading gjenstår.

Hvor mye koster reparasjon av AirPods?

«Hvis du trenger service for AirPods eller ladeetuiet, krever vi ingen betaling hvis problemet er dekket under Apples ettårs begrensede garanti eller forbrukerlovgivningen». Deretter, hva er qi ladeetui? Med et trådløst ladeetui fra Apple blir det enda enklere å lade dine trådløse Apple AirPods hodetelefoner. Ladeetuiet gir deg opptil 24 timer ekstra spilletid og lades ved å plassere det på hvilken som helst trådløs Qi-kompatibel ladematte. På dette produkt får du 3 mnd.

Ta dette i betraktning, hvordan pare nye airpods?

Gå til Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Åpne etuiet – med AirPods inni – og hold det ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. En konfigurasjonsanimasjon vises på skjermen. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig. Dessuten, kan man bruke airpods på android? Apples AirPods har fått mye skryt – deriblant fra ITavisen-redaksjonen – og er av de beste trådløse øreproppene på markedet. De fungerer best med iPhone og iPad på grunn av utvidet funksjonalitet, men ettersom proppene har Bluetooth fungerer de også godt med Windows og Android.

Er AirPods 1 vanntett?

AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene. Hva er forskjellen på AirPods og AirPods Pro? Den mest åpenbare forskjellen mellom Apple AirPods Pro og den «vanlige» utgaven er passformen. AirPods Pro er utstyrt med silikonputer som gjør at de sitter dypere og, for mange, bedre i øret. Lydkvaliteten er god, om ikke helt i toppsjiktet.

Derav, hvor lenge varer fulladet airpods?

Med effektiv strømstyring og lavt strømforbruk sørger W1-chipen for at AirPods gir opptil fem timer lyttetid på én lading. De er dessuten laget for å holde tritt med deg, takket være ladeetuiet som kan lade dem opp flere ganger og gi mer enn 24 timers batteritid.

By Esma

Hva er trådløs Ladeetui? :: Hvordan kjenner man hjerteflimmer?
Nyttige lenker