Hjem > E > Er Iphone Xr Vanntett?

Er iPhone XR vanntett?

«Nye iPhone XR har et lekkert, nytt design i glass og aluminium i samme kvalitet som benyttes i romfartsindustrien, den er støv- og vanntett (IP67), har batteri som varer hele dagen og leveres i seks lekre finisher.

Les mer

Følgelig, kan man dusje med iphone xr?

Unngå følgende for å hindre væskeskade: Svømme eller bade med iPhone. Utsette iPhone for høyt vanntrykk eller vann med stor hastighet, for eksempel dusjing, vannskikjøring, bruk av wakeboard eller vannscooter, surfing og så videre. Bruke iPhone i en badstue eller et damprom. Hvilke iPhone tåler vann? Apples nyeste telefoner, iPhone 7 og 7 Plus, er de første iPhone-modellene som er vanntette. Eller strengt tatt markedsføres de som «vannbestandige». «De tåler å bli sølt på», og søl, sprut eller støv skal ikke være noe problem lenger, skriver Apple selv på promosidene for den nye telefonen.

Kan man bruke iPhone 11 i dusjen?

Glasset på baksiden av iPhone 11 er angivelig det sterkeste Apple har benyttet på iPhone-er så langt. Telefonen skal tåle å være under vann ned til 2 meter i opptil 30 minutter. (Pro-versjonene tåler 4 meter.) Hvor lenge varer en iPhone XR? Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid.

Hva er bra med iPhone XR?

Bortsett fra skjermen og kameraet er det nesten ingenting som skiller Xr fra de langt dyrere Xs-modellene. Animasjoner og menyer sklir silkemykt over skjermen, holdt i gang av Apples lynraske A12 Bionic-brikke, som er den samme du finner i Xs-modellene. Hvor lenge kan iPhone XR være under vann? IPhone XR er klassifisert til IP67, noe som betyr at den kan håndtere litt vann: opptil 30 minutter i dybder på opptil en meter vann. Dette betyr at du IKKE vil bade i et basseng med iPhone XR eller ta den ut i sjøen.

Hva skal man gjøre når iphonen blir våt?

Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.
Ta dette i betraktning, hva skal man gjøre når man mister mobilen i vann? Hjelp – jeg har fått vann på mobilen!

  1. Skru av mobilen. Første bud: Vær rask!
  2. Fjern deksler og vurder å skru den opp. Etter å ha fjernet alle deksler, kan du vurdere om du vil skru opp mobilen eller ikke.
  3. Legg mobilen i en bolle med ris. Legg mobilen i en bolle med ukokt ris.
  4. Varm opp mobilen.
  5. Gi mobilen tid.

Kan man bade med iPhone 12?

Vi får se om terminalen har bestått testene. Apple sørger for at iPhone 12 tåler 30 minutter under vann, seks meter dyp, og ikke blir skadet.

By Judsen

Er iPhone 11 Pro vanntett? :: Er iPhone 12 mini vanntett?
Nyttige lenker