Hjem > K > Kan Man Ha Folkeregistrert Adresse På En Postboks?

Kan man ha folkeregistrert adresse på en postboks?

— I Folkeregisteret kan man få registrert den adressen man ønsker posten utlevert på. Dette betinger at det er en postboks eller en postkasse på en adresse der post leveres ut. Hva som er mulig må man avklare med posten, som står for postutleveringen, skriver Hammer.

Les mer

Derav, hva er postboksadresse?

Postboks er en personlig og stasjonær postkasse til utleie hos postvesenet. Leietaker blir tildelt en boks med tilhørende nøkkel og unikt nummer. Tradisjonelt brukes postbokser av bedrifter som mottar store postmengder fordi det er en rasjonell funksjon. Så, hva er forskjell på bostedsadresse og postadresse? Du kan ikke ha flere folkeregistrerte bostedsadresser, men du kan legge til en postadresse uten at det endrer din folkeregistrerte bostedsadresse. Postadressen blir da brukt av Skatteetaten og de fleste andre statlige myndigheter. Du må selv melde adresseendring til Posten for at all posten din skal komme frem.

Hva menes med bostedsadresse?

En person registreres med bosted der vedkommende regelmessig tar sin døgnhvile. En person som tar sin døgnhvile skiftevis på to eller flere steder, registreres med bosted der vedkommende tar sin overveiende døgnhvile i løpet av enhver tolvmånedersperiode. Tilsvarende, hvordan bevise adresse? Du kan verifisere din adresse ved å laste opp en av følgende dokumenter:

  1. Offisielt brev fra din bank (korrespondanse, bankutskrift, kredittkortregninger, osv).
  2. Offisielt brev fra kommune, fylkeskommune eller stat.
  3. Regning tilknyttet husholdningen - Dette kan være regning på strøm, kloakk, bredbånd, eller fasttelefon.

Hvordan finne bostedsadresse?

Det er Skatteetaten som er ansvarlig for et oppdatert folkeregister, men på skatteetaten.no er det er ikke mulig å søke etter adresser og personopplysninger om andre. Du kan se dine opplysninger i Folkeregisteret på Min side. Hva mener de med poststed? Poststed er et geografisk område med felles postnummer. Større poststeder kan ha flere forskjellige postnummer, og større bedrifter eller organisasjoner kan ha eget postnummer. I Norge angis poststedet etter postnummeret i adresser.

Hvor mye koster det å ha postboks?

postboks

postboks

Hva som prisesPris
Liten postboks1315,–
Stor postboks2060,–
Ved leie av ny postboks betaler du et etableringsgebyr410,–
Hva skal man skrive på poststed? Felles for all adressering er at postnummer og poststed alltid skal stå på nederste linje i adressen.

Kan ektefeller ha ulik bostedsadresse?

Svar: I utgangspunktet er det ingenting i veien for at dere kan bo på forskjellige adresser. Ekteskapet som institutt bygger likevel på en forutsetning om at dere bor sammen. Det gjøres derfor oppmerksom på at hver av dere vil ha rett til å ta ut øyeblikkelig skilsmisse dersom samlivet har vært avbrutt i minst to år.

By Lau

Kan man ha CO adresse? :: Kan jeg bruke Vipps på Ipad?
Nyttige lenker