Hjem > K > Kan Jeg Ha Bankid På Mobil Med Utenlandsk Nummer?

Kan jeg ha BankID på mobil med utenlandsk nummer?

Kan jeg aktivere app på en telefon med utenlandsk operatør/ SIM-kort? Du må ha et norsk mobilnummer for å aktivere appen.

Les mer

Kan man ha BankID på mobil flere steder?

I utgangspunktet trenger du kun en BankID, da en og samme BankID kan brukes på tvers av bankene og på alle brukersteder. Om du ønsker det kan du imidlertid få en BankID fra alle banker du har kundeforhold i. Mange ønsker i tillegg å ha BankID på mobil for å kunne logge på uten kodebrikke. Kan man ha både BankID og BankID på mobil? Kan jeg ha flere avtaler med BankID på mobil? Du kan ha to avtaler med BankID på mobil, men kun et på hvert SIM-kort. Dersom du har tvilling-SIM, kan du bare aktivere BankID på mobil på hovedkortet.

Hvor mye koster det å bruke BankID på mobil?

Når du bruker engangskode-appen, taster du bare inn fødselsnummeret ditt. Da får du automatisk opp et varsel på mobilen, som du enkelt godkjenner med finger eller fjes. Og så er du innlogget – helt gratis! Last ned engangskode-appen i App Store eller Google Play. Deretter, kan utlendinger få bankid? For å få BankID kreves f. eks. som hovedregel at man legger frem gyldig norsk pass, dokumenter likestilt med norsk pass, eller utenlandsk pass.

Tilsvarende, hva er hovednummer id pin?

Du kan velge en PIN-kode for BankID på mobil som er på 4-8 siffer. Bruk av flere siffer vil øke sikkerheten. Du kan når som helst endre denne PIN-koden for BankID på mobil. Som regel går du til Innstillinger, men det vil variere fra telefon til telefon. Kan man ha to banker samtidig? Ja - det er helt greit å ha BSU-konto i en bank og andre konti i en annen bank, selv om bankene ønsker at du skal samle alle kontiene dine sin bank.

Også, skal bankid på mobil fases ut?

Lover mye raskere innlogging med app og ansiktsgjenkjenning. BankID på mobil skal etter hvert erstattes av BankID i app, med nye funksjoner og raskere innlogging. BankID på mobil skal fases ut til fordel for apper med bedre brukervennlighet, forklarer Jan Bjerkved i BankID til NRK. Deretter, hva er forskjellen på bankid og bankid på mobil? I vanlig (banklagret) BankID ligger hemmelighetene knyttet til din personlige elektroniske identitet sikkert lagret i et hvelv. Du må derfor taste både passord og engangskode for å bruke BankID. I BankID på mobil ligger hemmelighetene trygt lagret i ditt SIM-kort.

Også, hvordan få bankid på mobilen?

Med din mobil

  1. Logg inn i nettbanken din med BankID e.l.
  2. Aktivér BankID på mobil. I de fleste banker aktiverer du BankID i menyvalget avtaler/BankID. Det tar kun noen minutter og BankID på mobil er klar til bruk med det samme.

By Neala

Kan BankID på mobil hackes? :: Kan man sende SMS med Apple Watch?
Nyttige lenker