Hjem > E > Er Det Mulig Å Ha Messenger Uten Facebook?

Er det mulig å ha Messenger uten Facebook?

Det er ikke slik at du trenger å være pålogget det sosiale mediet for å snakke med vennene dine på Messenger, det går fint an uten. Du kan også deaktivere Facebook-kontoen og fremdeles ha tilgang til Messenger-kontoen og fortsette samtalen der som vanlig.

Les mer

Ta dette i betraktning, hva er forskjellen på messenger og facebook?

Forskjellen på de to tjenestene er at du på Facebook snakker med alle vennene dine i store åpne eller halvåpne fora og grupper, mens du i Facebook Messenger snakker med én eller få venner i private samtaler – såkalte chatter. Du kan også spørre hvordan legge til folk på messenger? Hvordan legger jeg til noen i en gruppesamtale i Messenger?

  1. Gå til Chatter, og åpne samtalen du vil legge noen til i.
  2. Trykk på navnet til personen(e) øverst i samtalen.
  3. Trykk på Legg til personer eller Forlat gruppe med [vennens navn].
  4. Velg eller skriv inn navnene til personene du vil legge til, og trykk på OK.

Hvordan slette sin facebookprofil?

Slik går du frem:

  1. Logg inn på Facebook.no eller gå inn på Facebook på mobilen din.
  2. Øverst i høyre hjørne vil du se en pil som peker nedover, trykk på denne.
  3. Velg Innstillinger og personvern, så Innstillinger.
  4. På venstre side, velg Facebook-informasjon.
  5. Velg Deaktivering og sletting.
  6. Velg Slett konto.
Man kan også spørre hvor lang tid tar det før facebook blir slettet? Etter 30 dager blir kontoen og all informasjonen din slettet for godt, og du kan ikke hente ut informasjonen din. Det kan ta opptil 90 dager fra begynnelsen av sletteprosessen før alle tingene du har publisert, blir slettet. Mens vi sletter denne informasjonen, er den ikke tilgjengelig for andre som bruker Facebook.

Er det mulig å kontakte Facebook?

Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis. Hvorfor slette Facebook? Noen sletter fordi de er opptatt av personvern, og er redd for å bli overvåket/utnyttet i kommersiell sammenheng. Andre gjør det nok fordi de hører at andre sletter, sier Moen. Ipsos har undersøkelser hvert kvartal, og ifølge dem har brukere av sosiale medier tidligere vokst jevnt, mens det nå er relativt stabilt.

Man kan også spørre kan barn ha messenger?

«Messenger for kids» har mange av de samme funksjonene som andre meldingstjenester. Man kan prate med tekst eller video, legge på filter på bilder og sende emojis. Men kun barnevennlige sett av emojis er inkludert. For at et barn skal kunne bruke tjenesten må foreldrene opprette en konto for dem. Deretter, hva brukes messenger til? Selv om de fleste bruker Messenger til å sende og motta meldinger, er det også mulig å ringe med appen.

Er Messenger privat?

Slik kryptering har Facebook også på sin andre meldingstjeneste, WhatsApp. Men i motsetning til WhatsApp, der alle samtaler blir kryptert som standard, er det i Messenger opp til deg selv hvilke samtaler som skal holdes hemmelige.

By Eziechiele

Hva er forskjellen på Facebook og Facebook lite? :: Hvor vanntett er iPhone 13?
Nyttige lenker