Hjem > K > Kan Jeg Bade Med Iphone 12?

Kan jeg bade med iPhone 12?

Hvis du er uheldig og søler, må du skylle området med springvann, tørke av iPhone og legge den til tørk. Unngå følgende for å hindre væskeskade: Svømme eller bade med iPhone.

Les mer

Du kan også spørre hvilke iphone tåler vann?

Apples nyeste telefoner, iPhone 7 og 7 Plus, er de første iPhone-modellene som er vanntette. Eller strengt tatt markedsføres de som «vannbestandige». «De tåler å bli sølt på», og søl, sprut eller støv skal ikke være noe problem lenger, skriver Apple selv på promosidene for den nye telefonen. Er iPhone 13 Pro vanntett? iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en rangering for sprut-, vann- og støvbestandighet på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter).

Hvor mye tåler iPhone 12?

For det er ikke spesielt hyggelig å legge masse penger i nytt utstyr som er fult av riper etter kort tid. En annen ting som er verdt å nevne er at Iphone nå kommer med IP68–sertifisering. Det betyr i praksis at telefonen tåler snorkling ned til seks meter. Ta dette i betraktning, kan man ha iphone 11 under vann? Glasset på baksiden av iPhone 11 er angivelig det sterkeste Apple har benyttet på iPhone-er så langt. Telefonen skal tåle å være under vann ned til 2 meter i opptil 30 minutter. (Pro-versjonene tåler 4 meter.)

Tilsvarende, hva skal man gjøre når iphonen blir våt?

Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.
Hvordan få ut vann fra iPhone? Hjelp – jeg har fått vann på mobilen!

  1. Skru av mobilen. Første bud: Vær rask!
  2. Fjern deksler og vurder å skru den opp. Etter å ha fjernet alle deksler, kan du vurdere om du vil skru opp mobilen eller ikke.
  3. Legg mobilen i en bolle med ris. Legg mobilen i en bolle med ukokt ris.
  4. Varm opp mobilen.
  5. Gi mobilen tid.

Og et annet spørsmål, hvordan få ut vann fra mobilen?

Prøv først å riste vekk mesteparten av vannet, uten å miste mobilen i bakken. Du kan deretter forsøke å suge opp restene forsiktig med litt tørke- eller dopapir. Har du ikke dette, kan avispapir også brukes. Et håndkle eller liknende kan også duge, men suger ikke vann like kjapt som papir. Kan man bade med iPhone 11? Han ser det faktum at iPhone har fått IP-grad IP67 som en «forsikring», ettersom det ikke lenger er krise om telefonen faller i vasken. Utover det anbefaler Apple-bloggeren å ikke tøye grensene, og mener man altså bør unngå å legge på svøm med telefonen selv om kapslingsgraden tilsier at den bør tåle det.

I forhold til dette, kan man ha iphone xr i dusjen?

Når det er sagt så er det likevel mulig å ta med seg telefonen i dusjen, om man har lyst til å la sangen fortsette å gå. iPhone XR følger dog «kun» IP67-standarden.

By Aeneas Dimucci

Hvor vanntett er iPhone 13? :: Hvor lenge kan iPhone 11 være under vann?
Nyttige lenker