Hjem > K > Kan Vipps Brukes Til Utlandet?

Kan Vipps brukes til utlandet?

Du fyller på et valgfritt beløp i Vipps, og kan bruke dette fritt til hvor som helst i verden etter gjeldende priser. Å motta samtaler fra alle land er selvsagt gratis! EU/EØS: I EU/EØS koster det ikke noe mer å bruke mobilen enn hjemme i Norge.

Les mer

Kan Vipps brukes fra utlandet?

Så enkelt er det dessverre ikke, verken Vipps eller Mobilepay kan brukes i butikker utenfor Norge, men de kan likevel være nyttige på reisen hvis du skal dele regninger med norske venner eller overføre lommepenger til ungene. Bare husk at du trenger nettforbindelse for at disse appene skal virke. Og et annet spørsmål, hvorfor tar det 3 dager med vipps? – Det skjer fordi betaling fra kort og fra konto går via helt forskjellig infrastruktur. Betaling fra konto er såkalt straksbetaling, som skjer på sekundet. Fra kort går det via kortselskapenes systemer, og da tar det tre dager.

Kan man Vippse på Narvesen?

Nå kan du betale med mobilen hos Narvesen🎈. Sammen MobilePay Norge lanserer vi mobilbetaling i alle våre butikker 😊. I tillegg gir vi alle som betaler med MobilePay muligheten til å få en 0,5l drikke til kun kroner 10,- Tilbudskupongen finner du i Narvesenappen! I forhold til dette, hvorfor kan jeg ikke betale med vipps i butikk? Det eneste kunden trenger for å betale med Vipps i din butikk, er å ha lagt til et BankAxept-kort i appen. Kunden skanner QR-koden i betalingsterminalen, og betalingen belastes deretter kontoen på samme måte som om kunden hadde betalt med plastkortet. Kontakt terminalleverandøren din for å aktivere Vipps i terminal.

Så, hvordan bruke vipps i butikk?

Hvordan fungerer det?Hvordan fungerer det?

  1. Trykk "Bank" på kasseapparatet, på samme måte som når kunden betaler med kort.
  2. Kunden kan selv velge mellom å betale med chip, tæppe kortet eller med Vipps.
  3. Om kunden betaler med Vipps, skanner kunden en QR-kode i terminalen og fullfører betalingen i appen.
Man kan også spørre hvordan legge billetter i lommebok? Legg til, bruk og del ombordstigningskort, billetter og andre kort i Lommebok
  1. Åpne appen, e-posten, varselet eller annen kommunikasjon som inneholder ombordstigningskortet, billetten eller et annet kort.
  2. Trykk på Legg til i Lommebok.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.
  4. Trykk om nødvendig på Legg til øverst til høyre.

Hvordan betale med Nordea wallet?

Slik kommer du i gang via Nordea Wallet

  1. Åpne Nordea Wallet-appen.
  2. Trykk på kortet ditt og velg "Legg til i G Pay"
  3. Bekreft med BankID og godkjenn vilkårene.
Og et annet spørsmål, hvem støtter apple pay i norge? De 9 bankene som støtter Apple Pay i Norge er Monese, Monobank, Nordea, Revolut, Santander Consumer Finance, Sbanken, ST1, Komplett Bank og Storebrand.

Hvordan betale med Samsung telefon?

Kom i gang med Google Pay

  1. Last ned Google Pay appen i Google Play Store på din Android enhet.
  2. Velg "betalingsmåte" og legg inn ønsket DNB kort.
  3. Aksepter vilkår.
  4. Tast inn bekreftelseskoden du mottar.

By Prinz

Kan man betale med Vipps i butikken? :: Kan man betale med Vipps på butikken?
Nyttige lenker