Hjem > K > Kan Ikke Se Video På Google Chrome?

Kan ikke se video på Google Chrome?

Videoer og spill trenger noen ganger den nyeste versjonen av Chrome.

  • Åpne Chrome på datamaskinen.
  • Klikk på Mer. øverst til høyre.
  • Klikk på Oppdater Google Chrome. Hvis du ikke ser denne knappen, har du allerede den nyeste versjonen.
  • Klikk på Start på nytt.
  • Gå tilbake til nettstedet med videoen eller spillet.

Les mer

Du kan også spørre hvorfor vil youtube ikke spille?

Sørg for at datamaskinen din er oppdatert. Sørg for at du ikke er logget på en merkevarekonto. Lukk nettleseren din, og åpne den på nytt. Hvis du har mange åpne faner i nettleseren, kan du prøve å lukke alle unntatt YouTube-fanen. Derav, kan ikke spille av video på facebook? Start mobilenheten på nytt. Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av operativsystemet for mobilenheten din. Kontroller Internett-tilkoblingen din: Hvis internettilkoblingen din er treg, kan du prøve å koble til Wi-Fi-nettverket ditt på nytt eller koble til et annet nettverk.

Hvorfor får jeg ikke opp AirPlay?

Sørg for at de AirPlay-kompatible enhetene er slått på og i nærheten av hverandre. Kontroller at enhetene er oppdatert til den nyeste programvaren og at de er på samme Wi-Fi-nettverk. Start enhetene du vil bruke med AirPlay eller skjermspeiling, på nytt. Når en app ikke vil åpne? Du kan som regel tømme bufferen og slette dataene til en app via Innstillinger-appen på telefonen. Innstillingene kan variere fra telefon til telefon. Kontakt enhetsprodusenten for å få mer informasjon. Frigjør plass midlertidig når du sletter bufrede data.

Hvordan oppdatere YouTube?

Oppdater YouTube-appen

  1. Åpne Google Play Butikk-appen. .
  2. Trykk på menyen. Mine apper og spill.
  3. Apper som kan oppdateres, er merket med «Oppdater».
  4. Trykk på Oppdater alle for å oppdatere alle appene. Hvis du vil oppdatere enkeltapper, finner du de aktuelle appene og trykker på Oppdater.
Kan ikke se på YouTube? Tøm bufferen for YouTube-appen. Avinstaller YouTube-appen, og installer den på nytt. Oppdater til den nyeste versjonen av YouTube-appen. Oppdater til den nyeste versjonen av Android.

Man kan også spørre hvordan oppdatere youtube på ipad?

Oppdater YouTube-appen

  1. Gå til appbutikken.
  2. Velg profilbildet ditt.
  3. Sveip nedover for å se ventende oppdateringer.
  4. Hvis YouTube-appen ikke er oppdatert, ser du den under Oppdateringer. Ved siden av YouTube-logoen trykker du på Oppdater.
Og et annet spørsmål, hvordan sette opp airplay? iPhone & iPad

Pass på at mobilen eller nettbrettet er koblet til samme WiFi-nettverk som Apple TVen, eller koble Bluetooth på begge enheter. Når du er klar til å se, klikker du på Airplay-ikonet i spilleren og kan enkelt speile det du vil se direkte til TV'en.

Hvordan aktivere AirPlay på iPhone?

Speile skjermen til iPhone, iPad eller iPod touch til en TV eller Mac

  1. Koble iPhone, iPad eller iPod touch til det samme Wi-Fi-nettverket som Apple TV, den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en eller Macen.
  2. Åpne Kontrollsenter:
  3. Trykk på Send AirPlay-skjermbilde .

By Lynea

Kan ikke spille av tittelen HBO Max? :: Hvordan spille av avi filer på Mac?
Nyttige lenker