Hjem > H > Hvorfor Kjøpe Iphone 12 Mini?

Hvorfor kjøpe iPhone 12 mini?

Apple iPhone 12 Mini er en fysisk mindre versjon av iPhone 12, men uten andre kompromisser. Like godt kamera, like kraftig maskinvare, samme lekre design og samme gode skjerm. Og det er nok akkurat dét mange har ventet i årevis på.

Les mer

Er iPhone 13 Mini bra?

Den er egentlig ikke så veldig mye mindre enn standardmodellen, men den har en 5,4-tommers skjerm i et langt mer kompakt design enn de andre iPhone-modellene som ble lansert i 2021. Hvis du er ute etter kraftige spesifikasjoner, men ikke vil ha en 6,1-tommers iPhone 13, kan iPhone 13 mini passe ypperlig for deg. Så, hvorfor velge iphone 13 mini? Årets store oppgradering: Batteritiden

Mobilen har tross alt blitt litt tykkere, og batteriet har fått fått mer plass på innsiden. Apple hevder batteritiden har økt med 1,5 timer for iPhone 13 Mini, og hele 2,5 timer for iPhone 13, sammenlignet med fjorårets tilsvarende modeller.

Deretter, hva er forskjellen mellom iphone 12 og 12 mini?

Mini er litt vennligere mot små hender med en vekt på bare 135 gram, og med ytre mål på 14,7 ganger 7,2 centimeter som huser en 5,4 tommers skjerm. Men det er også den viktige forskjellen, i tillegg til prisen da. Mini kryper så vidt under 9 000 kroner med 64 gigabyte lagring. Er iPhone 12 mini like stor som iPhone 5? Men faktisk er iPhone 12 mini nesten like stor som den nye utgaven av iPhone SE, som vi testet for noen måneder siden, og den er noen millimeter bredere og lengre enn sine forgjengere fra 2012 og 2013. Med sine 133 gram er den også litt tyngre enn for eksempel iPhone 5, som bare veide 116 gram.

Tilsvarende, hva er forskjellen på iphone 11 og iphone 12 mini?

Begge modellene har to bakkameraer og et selfiekamera foran. Av kameraene bak har ett vidvinkel og ett ultravidvinkel. Begge har en oppløsning på 12 megapiksler. Forskjellen er at iPhone 12 har en større blenderåpning med f/1,6 på vidvinkelkameraet sammenlignet med f/1,8 for iPhone 11. Så, hva er bedre med iphone 13? For mange er iPhone 13 et bedre valg enn 13 Pro, men da bør man vite hva man går glipp av. Lynrask mobil med forbedrede kameraer og lyssterk OLED-skjerm. Doblet lagringskapasitet på innstegsmodellen, og værtettet og solid bygget. Lader er ekstrautstyr.

Er iPhone 13 pro verdt det?

Kompromissløst kamera

Og når man snakker om kamera: iPhone 13 og 13 Pro har sannsynligvis verdens beste mobilkamera akkurat nå. Hovedobjektivet, som er det samme på alle de nye modellene, slipper inn 47 prosent mer lys enn før. Ultra-vidvinkelobjektivet slipper inn hele 97 prosent mer lys enn i fjor.
Hva er forskjell på iPhone 13 og iPhone 13 Pro? Ifølge Apple er «busslommen» 20 prosent mindre. Med andre ord: mer skjerm. Utseendemessig er Pro-modellen like stor som iPhone 13, mens Pro Max er litt større igjen. Det er rustfritt stål på rammen rundt Pro-modellene, noe som gjør de mer solide enn de rimeligere modellene med aluminiumsramme.

Hvorfor kjøpe iPhone 13?

Forbedringer over hele fjøla. I år har iPhone 13 Pro fått de samme gode kameraene og den samme utmerkede Pro Motion-skjermen som storebror, iPhone 13 Pro Max. I fjor var det iPhone Pro Max som var den største nyheten i iPhone-utvalget, med sitt helt nye kamera. I år har begge de to promodellene fått flere nyheter.

By Hartmunn

Er iPhone 13 Pro Max vanntett? :: Hvorfor kjøpe iPad Pro?
Nyttige lenker