Hjem > H > Hva Koster Vannstopper?

Hva koster Vannstopper?

Waterguard/vannstopp ventiler med trådløst følersystem :

Med 1 trådløs føler og følertråd, samt fjernkontroll: Fra 6990,- Pluss moms.

Les mer

Hvordan fungerer Vannstopper?

Stopp vanntilførselen fort

Om vannet stenges automatisk og umiddelbart minker skade- og utgiftsomfanget som følge av en lekkasje. En automatisk vannstopper består av et system hvor en magnetisk lås, koblet til strømanlegget i boligen, stopper vanntilførselen dersom uhellet er ute.
Hvordan fungerer Waterguard? Waterguard lekkasjestoppere monteres i eller omkring vannførende installasjoner for å stoppe en uønsket vannutstrømning gjennom å registrere lekkasjen og automatisk stenge vanntilførselen. Lekkasjestopperne består i hovedsak av en fuktføler, styreenhet og magnetventil, se fig. 1.

I forhold til dette, hvordan resette flowstop?

RESET AV SYSTEMET:

Trykk SET knapp på sensor en gang, Sensor kvitterer med to pip, feilmelding er da slettet. Trykk ON/SET knapp på hovedsentralen. Ventilen åpnes og signalene blir borte.
Kan man montere Waterguard selv? Waterguard går for å være enkle og raske å montere, men det kan sikkert alltid gjøres bedre. Her er noen av Waterguards egne tips til montørene: Visste du at det lønner seg å melde opp alle trådløse enheter før du plasserer de ut?

Folk spør også er det påbudt med waterguard?

Waterguard er påbudt dersom man har kjøleskap med isdispenser, rørlegger skal sørge for dette ved montering av skap. Installasjon av Waterguard er seksjonseiers kostnad og tilbud kan innhentes hos autorisert rørlegger. Dette er altså ikke et generelt påbud, kun en anbefaling. Også, er det krav til waterguard? På nye boliger er det påkrevd, men når det gjelder eldre boliger er det altså helt frivillig om man vil installere lekkasjesikring. Etter mer enn 20 år i det norske markedet er Waterguard i dag ledende innenfor lekkasjesikring.

Er det krav om Waterguard?

Står det nå: Hvis bygningens faste vanninstallasjon har et innendørs tappested hvor lekkasjevannet ikke vil renne til et sluk eller i et overløp, må det monteres en automatisk lekkasjestopper. Det samme gjelder for tilkoblingspunkter for produkter og utstyr som bruker vann, for eksempel vaskemaskin og oppvaskmaskin. Hva er en automatisk lekkasjestopper? Lekkasjestopper Med automatisk lekkasjestopper menes en fuktføler som gir signal til en ventil/magnetventil som stenger vanntilførselen når den mottar signal. Lekkasjevarsler Lekkasjevarslere stenger ikke vanntilførselen ved lekkasje, men synliggjør eller varsler lekkasjer med lyd- eller lyssignal.

Følgelig, hvordan bytte batteri på flowstop?

Hvis strøm brukes anbefales det at batteriet tas ut. Trådløs dørbryter er brukt for stengning/åpning av FlowStop Winner og Easy. Batteri kan skiftes ved hvis du «deler» grå bryter. Tilkobling av dørbryter: trykk ned INN/UT knapp på hovedsentral samtidig med OFF knapp på dørbryter.

By Maupin Kenndy

Hva er Aktuatorventil? :: Hvor mye vind er 3 m s?
Nyttige lenker