Hjem > K > Kan Man Søke 1. Mars?

Kan man søke 1. mars?

Særskilt vurdering: Du kan registrere din søknad etter 1. mars, men vi kan ikke garantere at din søknad blir behandlet etter reglene for særskilt vurdering. Informasjon om ordningen finnes på nettsidene til Samordna opptak (samordnaopptak.no).

Les mer

Hvilke studier har søknadsfrist 1. mars?

Søknadsfrist for enkelte søkjarar

Viss du skal søkje Politihøgskolen, luftfartsfag ved UIT, tidleg opptak, særskilt vurdering eller søkjer med realkompetanse, har du søknadsfrist 1. mars kl. 23:59.
Følgelig, hvem kan søke videregående på særskilt grunnlag? Har du rett til spesialundervisning og har sterkt nedsatt psykisk eller fysisk funksjonsevne, kan du søke om fortrinnsrett dersom du har behov for å bli tatt inn på en skole som er særskilt tilrettelagt. Det må foreligge dokumentasjon som bekrefter dine særlige behov.

Derav, når kan man søke høyere utdanning?

Du kan registrere en søknad fra 1. februar fram til søknadsfristen. Det er ikke mulig å søke før 1. februar. Følgelig, hva betyr dagligdagse? Dagligdags betyr omtrent det samme som Allmenn.

Hva er Schmø?

Betyr fin/deilig. Derav, hva kalles et ord i språket som erstatter et navn? Pronomen er et ord som erstatter et substantiv (eller et egennavn): Martin synger i kor = Han synger i kor. Boken ligger på bordet = Den ligger på bordet. 6. Determinativ er et ord som sier noe om substantivet: Denne bilen (påpekende pronomen).

Hva betyr til dato?

Dato er en bestemt dag i måneden, ofte også i et bestemt år. Ordet brukes også om avfattelsesdagen, altså i dag, for eksempel i uttrykk som til dato eller fra dato. Hvordan skriver man blant annet?

A
bet.betalt
bl.a.blant annet, blant andre / blant anna, blant andre
bm.bokmål
BNPbruttonasjonalprodukt

Hvordan forkorter man med andre ord?

ForkortelseBetydning
m.a.o.med andre ord
Mbmegabit
MBmegabyte
MBmotorbåt

By Maurili Deantoni

Hvordan skrive en innholdsfortegnelse? :: Hva menes med innen?
Nyttige lenker