Hjem > H > Hva Brukes Microsoft-Kontoen Til?

Hva brukes Microsoft-kontoen til?

Microsoft-kontoer

En Microsoft-konto er en gratis konto du bruker for tilgang til mange Microsoft-enheter og -tjenester, for eksempel den nettbaserte e-posttjenesten Outlook.com (også kalt hotmail.com, msn.com, live.com), Office Online-programmer, Skype, OneDrive, Xbox Live, Bing, Windows eller Microsoft Store.

Les mer

Følgelig, hva er microsoft-kontoen min?

En Microsoft-konto er det du bruker til å få tilgang til mange Microsoft-enheter og -tjenester. Det er kontoen du bruker til å logge deg på Skype, Outlook.com, OneDrive, Windows Phone og Xbox LIVE – og det innebærer at filer, bilder, kontakter og innstillinger kan følge deg på alle enheter. Hvordan fjerne en Microsoft-konto? Velg Start>Innstillinger> kontoer> e-& kontoer. Velg kontoen du vil fjerne, og velg deretter Fjern.

Hvor mye koster Office pakken?

Når du har funnet frem til Office-pakken du skal ha og er på nettsiden klar til å bestille, må du lese nøye på hvordan prisen står beskrevet. Slik du kan se på Microsoft sine sider på bildet nedenfor, så står det at pakken koster 101,40 kr. pr. bruker, men dette står som et årsabonnement som du kan se innringet i rødt. Er Outlook en Microsoft-konto? Når du logger på Microsoft-kontoendin, har du et tilgangspass til Microsofts fremste tjenester. Hvis du bruker noen av disse tjenestene, bør du allerede ha en Microsoft-konto: Outlook.com, Office, Skype, OneDrive, Xbox Live, Bing, Microsoft Store, Windows eller MSN.

Kan man ha flere Microsoft kontoer?

Du kan enkelt bytte mellom arbeidet og de personlige Microsoft-kontoene dine med støtte for flere kontoer i To-Do Android og Windows-appen. Hvis du vil legge til en konto, trykker du bruker navnet og legger til konto. Følg deretter instruksjonene for å legge til en annen konto. Hva er OneDrive konto? OneDrive er Microsoft-skytjenesten som kobler deg til alle filene dine. Den lar deg lagre og beskytte filene dine, dele dem med andre og få tilgang til dem fra hvor som helst på alle enhetene dine. Når du bruker OneDrive med en konto fra firmaet eller skolen, kalles den noen gangerOneDrive for jobb eller skole.

Hvordan gjenopprette Microsoft-konto?

Gå til : https://account.live.com/acsr. Skriv inn en fungerende e-postadresse som vi kan bruke til å kontakte deg om gjenoppretting av kontoen din. Den korte videoen gir trinnvis veiledning om hvordan du gjenoppretter din Microsoft-konto via ACSR. Hvordan logge inn på Outlook? Gå til Outlook.com-påloggingssiden, og velg Logg på. Skriv inn e-postadressen din eller telefonnummeret ditt, og velg Neste. Fjern markeringen i avmerkingsboksen La meg være pålogget på siden der du skriver inn passord. Skriv inn passordet, og velg Logg inn.

Hvordan fjerne Microsoft-konto på PC?

Med andre ord, hvis du bare har en konto på PCen, kan du ikke slette den. Hvis du bare har en konto, må du opprette en annen lokal eller Microsoft-konto med administratorrettigheter (se hvordan lage en adminkonto) og deretter slette Microsoft-kontoen du vil fjerne.

By Schargel Tejeiro

Hvordan logge inn på Gmail konto? :: Hva skal BankID-appen brukes til?
Nyttige lenker