Hjem > H > Hvorfor Sender Ikke Iphone Sms?

Hvorfor sender ikke iPhone SMS?

Det er flere årsaker til dette: Personen du sender meldingen til, har ikke en Apple-enhet. iMessage er slått av på din eller mottakerens enhet. For å sjekke om iMessage er slått på for enheten din går du til Innstillinger > Meldinger > iMessage.

Les mer

Hvordan skifte mellom iMessage og SMS?

I Meldinger-appen på Macen bruker du Innstillinger-panelet i iMessage-valg til å endre alternativer for iMessage-kontoen din. Hvis du vil endre disse valgene, velger du Meldinger > Valg og klikker deretter på iMessage. Hvis du ikke er logget på iMessage, oppgir du Apple-ID-en og passordet, og klikker deretter på Neste. Hvordan synkronisere Meldinger på iPhone? Konfigurere videresending av tekstmeldinger

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Meldinger > Send og motta. På Mac åpner du Meldinger, velger Meldinger > Valg, og deretter klikker du på iMessage. Sørg for at du er logget på iMessage med den samme Apple-ID-en på alle enhetene dine.

Og et annet spørsmål, hvorfor er noen sms grønne og noen blå?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger. I forhold til dette, hvordan få sendt mms? Sjekk at mobildata er aktivert

MMS er avhengig av at mobildata er aktivert på mobilen, og kan ikke sendes over WiFi. Dersom en MMS-melding ikke lastes inn på mobilen, vil du bli varslet om at du kan se den på Mine sider. Mobildata må også være aktivert for at Internett skal fungere når du ikke er tilkoblet WiFi.

Følgelig, hvordan sende sms til alle på iphone?

Send en gruppetekstmelding

  1. Åpne Meldinger og trykk på Skriv ny-knappen .
  2. Skriv inn navnene eller trykk på Legg til-knappen. for å legge til personer fra kontaktene dine.
  3. Skriv inn meldingen din, og trykk deretter på Send-knappen .
Angående dette, hvordan sende melding som tekstmelding? Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding.

Følgelig, kan ikke sende melding imessage må aktiveres før du kan sende meldingen?

Det kan ta opptil 24 timer å aktivere iMessage og FaceTime. Følg denne framgangsmåten hvis problemet fortsetter etter 24 timer: Sørg for at enheten har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Hvis du bruker en iPhone, kontakter du operatøren for å forsikre deg om at du kan sende og motta SMS-meldinger. Man kan også spørre hva er forskjellen på imessage og sms? Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS.

Er det gratis at sende iMessage?

iMessages vil ikke belaste SMS-kvoten på mobilabonnementet ditt. Meldingssystemet bruker kun datatrafikk, det vil si at meldingene går via internett - enten via trådløst nettverk eller 3g-mobilnettverk. I mange tilfeller en veldig kjekk løsning, spesielt om man er flink til å bruke den over trådløst nettverk.

By Tristam

Hvordan slår man av iMessage? :: Hvorfor får jeg ikke sendt bilder fra iPhone?
Nyttige lenker