Hjem > H > Hvorfor Får Jeg Ikke Sendt Meldinger På Iphone?

Hvorfor får jeg ikke sendt Meldinger på iPhone?

Det er flere årsaker til dette: Personen du sender meldingen til, har ikke en Apple-enhet. iMessage er slått av på din eller mottakerens enhet. For å sjekke om iMessage er slått på for enheten din går du til Innstillinger > Meldinger > iMessage.

Les mer

Hvordan skifte mellom iMessage og SMS?

Gå til Innstillinger på iPhone. Trykk på Meldinger. Sett iMessage til Av. Du kan også spørre hvordan synkronisere meldinger på iphone? Velg Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud, og slå deretter på Meldinger (hvis det ikke allerede er slått på). Alle meldinger du sender og mottar på iPhone, arkiveres i iCloud. Når du logger med samme Apple-ID på en ny enhet som også har Meldinger i iCloud slått på, vil alle meldingene også vises der automatisk.

Hvorfor er noen SMS grønne og noen blå?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger. Kan ikke sende melding iMessage må aktiveres før du kan sende meldingen? Det kan ta opptil 24 timer å aktivere iMessage og FaceTime. Følg denne framgangsmåten hvis problemet fortsetter etter 24 timer: Sørg for at enheten har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Hvis du bruker en iPhone, kontakter du operatøren for å forsikre deg om at du kan sende og motta SMS-meldinger.

Deretter, hvordan få meldinger fra iphone til iphone?

Gå til din to iPhone innstillinger > Konto > iCloud, finn og slå glidebryteren for Meldinger. Etter det synkroniseres meldingene dine automatisk til den nye iPhone. På denne måten kan du synkronisere iMessage fra den gamle iPhone til den nye. Hvordan gjør man en Imessenger om til tekstmelding? Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding.

Hva er forskjellen på iMessage og SMS?

Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS. Dessuten, hvordan få tilbake slettede meldinger på iphone? Gjenopprett tapte SMS-er fra iTunes Backup –iPhone datagjenoppretting innhenter tapte SMS-er fra tidligere sikkerhetskopiering via iTunes. Gjenopprett SMS fra iCloud – dersom du sikkerhetskopierer SMS-ene dine via iCloud, vil programvaren tilby gjenoppretting av tekstmeldingene dine fra iCloud.

Angående dette, hvordan kopiere meldinger fra iphone?

Videresende gamle tekstmeldinger

  1. Hold på meldingsboblen du vil videresende, og trykk på Mer.
  2. Velg eventuelle andre tekstmeldinger du vil videresende.
  3. Trykk på Videresend og legg inn en mottaker.
  4. Trykk på Send .

By Gilman Forsgren

Hvorfor får jeg ikke sendt bilder fra iPhone? :: Hvorfor får jeg ikke sendt epost?
Nyttige lenker