Hjem > H > Hva Er Dårlig Batteritilstand Iphone?

Hva er dårlig Batteritilstand iPhone?

Du tenker kanskje at telefonen din har maksimal batterikapasitet fordi den starter på 100 %, og at dette er den eneste optimale tilstanden man kan vurdere. Faktisk er ikke det helt sant. Apple anser enhver iPhone med batterikapasitet på 80 % eller mer for å være i optimal stand.

Les mer

Hva tapper batteri på iPhone?

Denne finner du ved å åpne innstillingene, gå til «Generelt», velge «Bruk» og deretter «Batteribruk». Her ser du en oversikt over hva som har brukt mest batteri. Man kan også spørre hvor ofte bør man lade iphone? Ikke vent til batteriet er nesten tomt, og så lade det fullt opp. Å la et mobilbatteri gå tomt er noe av det verste du kan gjøre - i stedet bør du lade det oftere og kortere. Batteriet liker seg faktisk best når det er omtrent 40% fulladet.

Hva betyr oransje lys?

Gule eller oransje varsellamper: Gule eller oransje lamper forteller som oftest om en driftsstatus som ikke er like kritisk, men som kan utvikle seg til alvorlige problemer. Som regel kan du kjøre til et verksted for nærmere undersøkelser. Når bør man bytte batteri iPhone? Etter 500 ladesykluser skal et iPhone-batteri kunne lades til 80% av den opprinnelige kapasiteten. Med dagens bruk av mobiltelefoner innebærer det at brukeren vil oppleve dårligere batteritid etter ca. 1,5 år, og det er da på tide å bytte batteri.

Hvordan få bedre batterikapasitet på iPhone?

Du kan forbedre batteritiden ved å slå av funksjonen som lar apper oppdateres i bakgrunnen. Gå til Innstillinger > Generelt > Bakgrunnsoppdatering og velg Wi‑Fi eller Wi‑Fi og mobildata. Du kan også slå bakgrunnsoppdateringer helt av ved å sette bryteren til Av. Hva er Spareblussmodus? Med Spareblussmodus reduseres strømforbruket på iPhone eller iPad når batterinivået er lavt. Trykk på Innstillinger > Batteri for å slå Spareblussmodus på eller av. Du kan også slå Spareblussmodus av og på fra Kontrollsenter.

Hva stjeler strøm på bilen?

Et batteri som ikke er toppladet, fortsetter å miste strømmen sakte men sikkert. I tillegg gjør salt og sørpe sitt for utladingen. Strømmen har et liv utenfor batteriet. Salt er en svært god strømleder, og saltlake som har sprutet inn i motorrommet kan legge seg på batteripolene og «stjele» strøm, sier Engebretsen. Hva tapper mobilen for strøm? Du kan faktisk sjekke strømforbruket i telefonens operativsystem. Der vil du se om det er Facebook, Vipps, Snapchat eller andre som sluker mest strøm. Vil du være sikker på at du alltid har strøm på mobilen, bør du skaffe deg en nødlader. Med den kan du lade telefonen hvor som helst og når som helst.

Du kan også spørre hvor ofte bør man lade mobilen?

Når man lar mobilen gå helt tom for strøm, så sliter dette ganske mye på batteriet. I stedet er det ideelt å lade mobiltelefonen ofte, og helst til rundt 40%.

By Atcliffe

Hvorfor lade til 80%? :: Hvordan kjører man i kø?
Nyttige lenker