Hjem > K > Kan Man Bade Med Iphone 11?

Kan man bade med iPhone 11?

Han ser det faktum at iPhone har fått IP-grad IP67 som en «forsikring», ettersom det ikke lenger er krise om telefonen faller i vasken. Utover det anbefaler Apple-bloggeren å ikke tøye grensene, og mener man altså bør unngå å legge på svøm med telefonen selv om kapslingsgraden tilsier at den bør tåle det.

Les mer

Hva dekker forsikring på mobil?

dekker som hovedregel tingene dine ved brann, tyveri og vannskade. dekker i tillegg fysisk skade på tingene dine hvis du har hatt uhell/uflaks. Når du tenker på å bruke innboforsikringen på mobil, pc eller nettbrett, er det alltid smart å sjekke at det lønner seg med tanke på hva du må betale i egenandel. Ta dette i betraktning, er iphone 13 pro vanntett? iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en rangering for sprut-, vann- og støvbestandighet på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter).

Hva er en Lightning kontakt?

I motsetning til Android-telefoner bruker ikke iPhone USB-tilkobling, men Apples egen kontakt, som heter enten Lightning eller 30-pin, avhengig av hvilken iPhone-modell du har. Følgelig, hva er inni mobilen? Mobilskjermen er laget av silikon, med et tynt lag av tinn, kalium og det sjeldne metallet indium, som sørger for at mobilen har berøringsskjerm. Batteriet inneholder kobolt, grafitt og litium. I kretskortet er det gull, kobber, sølv, wolfram, tantal og tinn. Prosessoren inneholder også flere metaller.

Hvordan tørke USB port?

Ikke stikk noe inn i dem.

  1. Slå av telefonen hvis porten eller ladekabelen er våt. Sett den på et flatt underlag og la den tørke i romtemperatur.
  2. Hvis det er rusk i porten eller ladekabelen, slår du den forsiktig mot hånden med porten ned for å fjerne rusket.
Dessuten, hvordan tørke ipad? Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.

Også, hvordan tørke tlf?

Hvordan tørke mobilen

  1. Skru av mobilen. Gjør dette så snart som mulig for å unngå kortslutning.
  2. Fjern batteriet. Det er også anbefalt å ta ut både SIM- og minnekort og tørke disse.
  3. Rens og tørk mobilen. Tørk mobilen og fjern så mye vann som mulig ved å bruke tørkepapir eller et håndkle.
  4. Varm opp mobilen.
  5. Vær tålmodig.
Så, hvilke iphone tåler vann? Apples nyeste telefoner, iPhone 7 og 7 Plus, er de første iPhone-modellene som er vanntette. Eller strengt tatt markedsføres de som «vannbestandige». «De tåler å bli sølt på», og søl, sprut eller støv skal ikke være noe problem lenger, skriver Apple selv på promosidene for den nye telefonen.

Hvordan vaske iPhone skjerm?

Bruk en myk, lett fuktet og lofri klut. Unngå fuktighet i åpningene. Ikke bruk rengjøringsmidler for vinduer, rengjøringsmidler for husholdning, trykkluft, spray, løsemidler, ammoniakk eller skuremidler til å rengjøre iPhone. Glassoverflaten på forsiden har et belegg som er motstandsdyktig mot fingermerker og fett.

By Danella Madry

Hvordan tørke blomster blader? :: Hvordan tørke elektronikk?
Nyttige lenker