Hjem > H > Hva Er Automatisk Nummeroppslag?

Hva er automatisk Nummeroppslag?

Med automatisk nummeroppslag i Telia Bedriftsnett mobilapp kan du se hvem som ringer deg før du svarer.

Les mer

Angående dette, hvordan stoppe sms?

Snakk med operatøren din

Operatøren har mulighet til å sperre innholdstjenesten som er knyttet opp mot ditt telefonnummer, og du kan også be om å sperre mobilabonnementet ditt helt for slike tjenester, eller tillate innholdstjenester inntil en satt grense.
I forhold til dette, hva koster det å ringe 21 nummer?

NummerStartprisMinutt
Kundeservice ice 21 00 00 00kr 0,00*kr 0,00*
Nødnummer 110-113kr 0,00kr 0,00
Legevakt 116 117kr 0,00kr 0,00
Veivesenets informasjonstelefon 175kr 0,00kr 0,00

Hvordan betale uten kort?

Slik gjør du en kontaktløs betaling

  1. Hold kortet/klokken med kontaktløs betaling inntil betalingsterminalen. Du hører et pip når betalingen er OK.
  2. For beløp over 500 kroner taster du PIN-koden. Du trenger ikke sette kortet inn i terminalen.
Man kan også spørre er strex trygt? Strex gjør det trygt og enkelt å betale for produkter og tjenester med mobiltelefonen – og fungerer uavhengig av type telefon, operatør og abonnement. Løsningen bygger på velprøvd teknologi, og krever ikke installasjon av app eller annen programvare. Kjøp med Strex belastes brukerens mobilregning.

Hvem ringer når det står privat nummer?

Noen ringer deg, men på displayet står det bare «Privat nummer» eller «Anonymt oppkall». Årsaken er gjerne at den som ringer har valgt at nummeret ikke skal vises, eller at samtalen kommer fra et nettverk som din teleoperatør ikke utveksler samtaleinformasjon med. Så, hvem ringer phonero? Alle ansatte får se hvem som ringer, før de svarer. Det sparer medarbeidere for tid og gir bedre kontroll på arbeidshverdagen. Nummeroppslag er inkludert både i mobilappen og sentralbordet.

Er se hvem gratis?

Se Hvem er gratis å laste ned i Google Play eller App Store, men vær oppmerksom på at du må ha fullversjonen av Se Hvem for å få tilgang på Nummeroppslag og Svindelvarsel. Fullversjonen av Se Hvem er inkludert i alle våre mobilabonnement for privatkunder. Hvordan stoppe svindel SMS? Ikke spre dine venners mobilnumre. Hvis du stadig mottar tekstmeldinger fra samme leverandør, og ikke klarer å stoppe utsendelsene kan det som regel hjelpe å sende en tekstmelding tilbake med ”stopp” som eneste tekst. Blant annet benytter Telenor dette som en felleskommando i de fleste av leverandøravtalene sine.

I forhold til dette, hvordan blokkere sms på android?

SMS:Åpne SMS-tråden med den du vil blokkere, velg detaljer (øverst til høyre), trykk på Ⓘ ved siden av kontakten og velg blokkér (nederst) fra det påfølgende skjermbildet.

By Candless Klapec

Hvordan angre kjøp i app? :: Hvordan avslutte Strex betaling?
Nyttige lenker