Hjem > N > Når Vet Du Om En Messenger Melding Er Lest?

Når vet du om en Messenger melding er lest?

Når chatten er åpen, må du se på det lille symbolet som vises umiddelbart etter at meldingen er sendt: Hvis det vises miniatyrbildet av personens bilde, betyr det at meldingen har blitt lest meldingen (og derfor har blitt ignorert).

Les mer

Angående dette, hva er en meldingsforespørsel?

Hvis noen som du ikke har kontakt med på Facebook sender deg en melding, får du en meldingsforespørsel. Når du svarer på en meldingsforespørsel blir du koblet til personen som sendte forespørselen, og du kan dermed se alle medier de har sendt til deg. Hvordan se slettede meldinger på Messenger? Kan jeg se slettede meldinger i Messenger?

  1. Nei, du kan ikke hente slettede meldinger eller samtaler.
  2. Husk at hvis du sletter en melding eller samtale fra chatlisten din, blir den ikke slettet fra chatlisten til personen du chattet med.

Hvor er innboksen på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Sider, og gå deretter til siden din. Trykk på Innboks øverst på siden. Hvordan skjule følgere på Facebook? Hvem kan følge meg på Facebook?

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Bla ned og trykk på Innstillinger.
  3. Bla nedover, og trykk på Følgere og offentlig innhold.
  4. Trykk på Venner eller Offentlig under Hvem kan følge meg.

Så, når er man grønn på messenger?

Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen). Hvordan blokkere en person på Messenger? Hvordan fungerer blokkering i Messenger?

  1. Åpne samtalen med personen du vil blokkere, i Chatter.
  2. Trykk på navnet til vedkommende øverst i samtalen.
  3. Bla deg nedover, og trykk på Blokker.
  4. Trykk på Blokker.

Kan barn ha Messenger?

«Messenger for kids» har mange av de samme funksjonene som andre meldingstjenester. Man kan prate med tekst eller video, legge på filter på bilder og sende emojis. Men kun barnevennlige sett av emojis er inkludert. For at et barn skal kunne bruke tjenesten må foreldrene opprette en konto for dem. Hvordan slå av chatten på Messenger? Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk påAktiv-status. Bruk vekslebryteren øverst på skjermen for å slå Aktiv-status av eller på.

Hvem kan lese Messenger meldinger?

At samtalene er hemmelige, betyr rett og slett at chatte-tjenesten støtter såkalt ende-til-ende-kryptering. Dermed er det bare du som skriver meldingen og den du sender den til som kan lese meldingen, takket være en krypteringsnøkkel som bare dere to har.

By Brosine

Hvorfor funker ikke voice match? :: Hvordan få Bluetooth på TV?
Nyttige lenker