Hjem > H > Hva Er Slettmeg No?

Hva er slettmeg no?

Slettmeg.no er en gratis råd– og veiledningstjeneste for deg som føler deg krenket på nett. Dersom du trenger hjelp kan du kontakte oss enten på telefon, e-post, kontaktskjema eller på sosiale medier. Blant våre veiledninger vil du også finne nyttig informasjon om hvordan du kan gå frem for å få slettet opplysninger.

Les mer

I forhold til dette, hvordan slette søkeforslag instagram?

Hvis du vil slette søkeforslag i Instagram på Android, må du gjøre følgende:

  1. Åpne Instagram-appen på Android.
  2. Gå til forstørrelsesglassikonet på bunnmenyen.
  3. Trykk på Search øverst på skjermen.
  4. Fjern hvert søkeforslag manuelt ved å trykke på X ved siden av brukernavnene deres.
Deretter, hvordan slette søkelogg? Slett all aktivitet
  1. Gå til myactivity.google.com på Android-enheten din.
  2. Trykk på Slett over aktiviteten din.
  3. Trykk på Alltid.
  4. Trykk på Neste. Slett.

Hvordan slette Autofyll iPhone?

Vei 1: Slik fjerner du autofyll i iOS-innstillinger

Slå på iPhone, åpne iOS Settings-appen fra startskjermbildet. Trinn 2. Gå til "Safari"> "Autofyll"> "Lagrede passord", trykk på "Rediger", velg uønskede detaljer og trykk på Slett for å kvitte deg med dem fra iPhone.
Folk spør også hvordan fjerne ofte besøkt på iphone? Åpne Safari-appen på iPhone eller iPad og gå til startsiden. Finn delen Ofte besøkte, og trykk og hold nede på et nettstedikon. Trykk på "Slett" fra popup-vinduet.

Derav, hvordan finne søkehistorikk på iphone?

Slik kan du sjekke søkehistorikken din

Åpne Finder. Trykk på «Gå» i verktøylinja øverst på skjermen, og hold inne «Option/Alt»-knappen på tastaturet. Trykk på Bibliotek-knappen som dukker opp. Finn Safari-mappen - der ligger WebpageIcons.
Hvordan se loggen sin? Se loggen

  1. Trykk på Mer. Logg øverst til høyre. Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på Logg .
  2. For å gå til et nettsted, trykk på oppføringen. For å åpne nettstedet i en ny fane, trykk og hold på oppføringen. Trykk på Mer. Åpne i ny fane øverst til høyre.

Tilsvarende, kan noen se hva jeg har søkt på?

Teknisk sett er det mulig, ja. De som eier eller kontrollerer et nettverk (trådløst eller med ledning) kan i teorien se hvilke nettsider som besøkes av de som er koblet til nettet. Man bør derfor være forsiktig med å bruke åpne, offentlige nettverk som trådløse nettverk på kafeer og restauranter. Også, hva er nettleserlogg? Når du bruker nettleseren til å surfe på Internett, lagres det informasjon som hvilke nettsider du har besøkt, hva du har lastet ned og dine lagrede passord. Du har selv kontroll over disse dataene.

Også, hvordan slette logg på windows 10?

Slette nettleserloggen

Du kan styrke personvernet ved å slette leserloggen regelmessig, særlig hvis du bruker en delt eller offentlig PC. Velg Verktøy-knappen i Internet Explorer, pek på Sikkerhet, og velg deretter Slett leserlogg. Velg hvilke typer data eller filer du vil fjerne fra PC-en, og velg deretter Slett.

By Maples Stavrou

Hvordan bytte tilbake til gammelt profilbilde på Facebook? :: Hvordan slette nylige søk på Google Maps?
Nyttige lenker