Hjem > K > Kan Man Slette Sendt Mail?

Kan man slette sendt mail?

Åpne Outlook > trykk på Sendte elementer og dobbeltklikk på meldingen du vil trekke tilbake > velg Handlinger på fanen over e-posten > trykk på Kall tilbake denne meldingen > velg Slett uleste kopier av denne meldingen og huk av om du ønsker å få beskjed om tilbakekallingen lykkes for alle mottakere.

Les mer

Hvordan tilbakekalle Mail Gmail?

Du kan trekke tilbake en e-post like etter at du har sendt den:

  1. Nederst til venstre ser du «E-posten er sendt» og alternativene «Angre» og «Se e-posten».
  2. Klikk på Angre.
Deretter, hvordan finne sendte elementer i outlook? Du finner Sendte elementer-mappen i mappelisten. Hvis du har flere e-postkontoer i Outlook, har hver e-postkonto sin egen Sendte elementer-mappe. Klikk Sendte elementer i mappelisten. Tips!: Hvis du ikke ser Sendte elementer-mappen, klikker du pilen (>) til venstre for kontomappen for å utvide listen over mapper.

Hvordan sette noen på kopi på mail?

Dersom du stiller et spørsmål til en eller flere personer, og samtidig ønsker å informere andre mottakere om at du har stilt spørsmålet, eller andre også har behov for svaret, setter du inn disse i kopi-feltet (også kalt CC eller Copy). I likhet med hvem du sender e-posten til, vurder nøye hvem du setter på kopi. Angående dette, hvordan angre epost? Kalle tilbake og erstatte en melding du har sendt

  1. Klikk Sendte elementer i navigasjonsrute i E-post.
  2. Åpne meldingen du vil kalle tilbake og erstatte.
  3. Klikk Andre handlinger i Handlinger-gruppen på Melding-fanen, og klikk deretter Kall tilbake denne meldingen.

Hva er blindkopi Gmail?

Poenget med å skrive inn mottakers adresse i blindkopi-feltet, er at ingen som mottar e-posten vil se de andres adresser. Dersom alle adressene er skrevet i dette feltet, vil alle bare se linjen «undisclosed-recipients». Om e-postklienten ikke godtar at Til-feltet er tomt, kan du sette inn din egen adresse. Tilsvarende, hvorfor bruke blindkopi? Benytt blindkopi for å skjule adresser

Ønsker du å sende e-post til en lang liste adresser, eller til mottakere som ikke bør vite om hverandre, kan det løses ved å bruke Blindkopi-feltet (bcc). Om e-postklienten ikke godtar at Til-feltet er tomt kan du sette inn din egen adresse.

Når ble den første mailen sendt?

1971 – verdens første mail

I oktober 1971 ble den første mailen sendt. En mann med navn Ray Tomlinson lyktes da med å, via det militære nettverket Arpanet, sende en melding mellom to datamaskiner som sto en meter fra hverandre.
Tilsvarende, hvordan sende mail til flere samtidig outlook? Skriv inn emnet for meldingen i Emne-boksen. Skriv inn e-postadressene eller navnene på mottakerne i boksene Til, Kopi eller Blindkopi. Flere mottakere atskilles med semikolon. Tips!: Når du begynner å skrive inn navnet på en mottaker, foreslår Outlook navnene på personene du har sendt e-postmeldinger til før.

Så, hvordan sende ut mail til flere samtidig?

Dersom du sender e-post til mange personer samtidig, enten på jobb eller privat, kan det være lurt å skjule de andre e-postadressene for mottakeren. Det gjøres enkelt ved å legge adressene i feltet merket «Blindkopi» eller «Bcc» (forkortelse for «blind carbon copy»).

By Gellman

Hvordan skjule e postmottakere? :: Hvordan logge ut av Outlook på iPhone?
Nyttige lenker