Hjem > E > Er Det Mulig Å Slette Meldinger På Messenger?

Er det mulig å slette meldinger på Messenger?

Gå til Chatter , og åpne en samtale. Trykk og hold på meldingen eller bildet du vil slette. Trykk på Fjern, og trykk deretter på Fjern for deg. Trykk på Fjern.

Les mer

Hva betyr arkiv på Messenger?

Hva er forskjellen på å arkivere og slette? Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med motparten. Når du sletter en samtale, fjernes meldingshistorikken fra innboksen permanent. Trykk på Chatter for å se samtalene dine. Hvordan slette meldinger? Slik sletter du meldinger fra iCloud

  1. I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Hvis du vil slette alle meldingene i en tråd, trykker du på Slett alle øverst til venstre. Trykk på Slett samtale.

Dessuten, hvor er arkiv på messenger?

Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter. Og et annet spørsmål, hvordan finne igjen arkiverte meldinger på messenger? Du kan flytte arkiverte samtaler tilbake til startskjermen.

  1. Åpne Messages-appen .
  2. Trykk på Mer. Arkivert.
  3. Trykk og hold på de samtalene du vil gjenopprette.
  4. Trykk på Hent fra arkivet .

Og et annet spørsmål, hva er hemmelige samtaler på messenger?

Slik kan du opprette ende-til-ende-krypterte, hemmelige samtaler med Facebook-vennene dine. Funksjonen er kun tilgjengelige for iPhone- og Android-brukere som har fått den nyeste Messenger-oppdateringen. Ta dette i betraktning, hvordan finne arkiv på facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på under forsidebildet ditt. Trykk på Arkiv, og trykk deretter på Historiearkiv øverst. I historiearkivet kan du slå arkivet på eller av.

Kan man slette tekstmeldinger?

Har du sendt en sms-melding til feil person, eller sendt en melding du angrer på, skal du kunne sende et slett-signal til mottagerens telefon slik at meldingen slettes. Dette forutsetter at meldingen kommer fra telefonen du sender slett-signalet fra, og at meldingen ennå ikke er lest. Kan man slette en tekstmelding? Metode 1: Slett en enkelt tekstmelding på Android

Start Meldinger-appen, åpne meldtråden inneholder SMS-en for å slette. Trinn 2. Hold den uønskede tekstmeldingen og trykk på "Papirkurv" -ikonet eller "Slett". Hvis du blir bedt om det, trykker du på "Slett" for å bekrefte det.

Deretter, kan man angre en sms?

Skulle du være så uheldig å sende en tekstmelding til feil mottaker, er det bare å sende en 'slett'-kommando til mottakerens mobilelefon. Tekstmeldingen blir da slettet fra mobilens minne. Dette forutsetter imidlertid at mottakeren ikke allerede har lest tekstmeldingen.

By Tiff Foulk

Hvordan slette Nettleserlogg Safari? :: Hvordan slette skjermbilder på Mac?
Nyttige lenker