Hjem > H > Hva Er Sideknappen På Iphone?

Hva er Sideknappen på iPhone?

På iPhone 6 og nyere trykker du på sideknappen for å vekke iPhone eller sette den i dvale. På iPhone SE (1. generasjon) og tidligere trykker du på toppknappen.

Les mer

Hvordan omstarte iPhone 13?

Gjør følgende for å tvinge iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 eller iPhone 13 til å starte på nytt: Trykk på og slipp raskt Volum opp-knappen, trykk på og slipp raskt Volum ned-knappen og hold deretter inne sideknappen. Slipp knappen når Apple-logoen vises. Du kan også spørre hvordan skru av iphone når den har låst seg? Hvis skjermen er svart eller fryst

  1. Trykk raskt på volum opp-knappen.
  2. Trykk raskt på volum ned-knappen.
  3. Trykk på og hold inne sideknappen til du ser Apple-logoen.
  4. Hvis telefonen ikke slår seg på, følger du denne veiledningen for å sjekke maskinvaren og lade telefonen.

Så, hvordan slå på iphone når knappen ikke virker?

For å slå av en iPhone uten av-knapp, så gjør du følgende. Gå til Innstillinger -> Tilgjengelighet -> AssistiveTouch og aktiver AssistiveTouch. Da vil du se en avrundet firkant med en hvit prikk i midten dukke opp øverst til høyre på skjermen. Hvordan tvangs slå av iPhone 11? Slik starter du iPhone X, 11, 12 eller 13 på nytt

Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av. Hvis enheten er frosset eller ikke reagerer, kan du framtvinge omstart av den.

Tilsvarende, hvordan gjenopprette iphone?

Se Sikkerhetskopier iPhone, iPad eller iPod touch.

  1. Koble enheten til datamaskinen.
  2. I iTunes-appen på PC-en, klikker du på enhetsknappen oppe til venstre i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Oversikt.
  4. Klikk på Gjenopprett, og følg deretter instruksjonene på skjermen.
Du kan også spørre hvordan restarte en iphone? Trykk og hold inne strømknappen og volum ned-knappen samtidig. Vent til Apple-logoen vises, og slipp begge knappene. Vent til iPhonen har restartet. Ferdig!

Folk spør også hvorfor funker ikke touch på iphone?

Start iPhonen eller iPaden på nytt. Kontroller at skjermen er ren og uten smuss eller væske. Koble fra eventuelt Lightning- eller USB-C-tilbehør. Hvis skjermen fungerer etter at du har fjernet et tilbehør, prøver du en annen kontakt, kabel eller lader. Dessuten, hvordan åpner man en iphone? Når du skal åpne SIM-skuffen, stikker du en binders eller et SIM-utmatingsverktøy i hullet ved siden av skuffen. Trykk inn mot iPhone-enheten, men ikke bruk kraft. Hvis du har problemer med å åpne SIM-skuffen, kan du ta med enheten til mobiloperatøren din eller en Apple Store-butikk for å få hjelp.

Man kan også spørre hvordan tvangs slå av iphone 8?

For å slå av iPhone 8 og nyere uten å bruke skjermen må du trykke raskt på volum opp-knappen. Trykk deretter raskt på volum ned-knappen, og trykk og hold inne sideknappen helt til du ser Apple-logoen dukke opp.

By Pavia

Hvor lenge blir iPhone deaktivert? :: Hvor mye skjermtid barn?
Nyttige lenker