Hjem > H > Hva Koster Pakke Med Sporing?

Hva koster pakke med sporing?

Å sende en rekommandert pakke under 2 kg kan koste alt fra 200 kr og opptil nesten 500 kr avhengig av størrelse og hvor du skal sende pakken til. Pakker som ikke er rekommandert, men har sporing koster alt fra 149 kr og helt opptil over 500 kr for pakker som veier opptil 35 kg.

Les mer

Hvor mye i porto?

Pris per sendingTillegg per sending
Porto for sendingen + 495,–Forseglingstape 16,– kroner. 6,– kroner per 1000,– kroner når verdien overstiger 10 000,– kroner
Du kan også spørre hva er ikke lov å sende i posten? Dette kan ikke sendes i posten:

fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr (som for eksempel røykbomber, røykpatroner, fenghetter eller dynamitt) eksplosiver og brannfarlige stoffer. narkotiske stoffer. levende og døde dyr, inkludert rester av døde dyr – unntak for insekter.

Hvor kan jeg sende en pakke fra?

Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord. Hvordan sende konvolutt? 5 tips når du skal sende brev og småpakker

  1. Skriv korrekt og tydelig adresse.
  2. Velg riktig emballasje for ditt innhold; konvolutt, gråpapir eller eske.
  3. Finn frem målebånd og en bakevekt; størrelse og vekt bestemmer prisen.
  4. For rull er det egne mål:

Hvor finner jeg sporingsnummeret?

Du får tilsendt sporingsnummer på SMS eller e-post fra sender, eller du blir varslet av Posten via appen, SMS eller e-post. Du kan også bruke strekkoden på en hentemelding du får i postkassen. Et sporingsnummer kan bestå av 13 tegn, 4 bokstaver og 9, 17 eller 18 tall. Hvordan kan jeg spore en pakke uten sporingsnummer? Posten kan spore den opp.

Sporing av pakker er selvsagt ikke et nytt fenomen, men visste du at Posten kan lete frem pakker selv uten sendingsnummer? Går du til Postens hjemmesider, og velger sporing av pakker, blir du bedt om å taste inn sending- eller kollinummer.

Hva er sporingskode?

Pakkesporing av post

All post som har tildelt sporingskode kan spores. Nummeret for sporing som du må bruke for å spore pakker og brev er referansenummer, sendingsnummer eller kollinummer. Dette nummeret er sporingskoden, og det finner du vanligvis i meldingen som informerer om at varen er pakket og videresendt.
Når kommer pakken min PostNord? I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 1-5 virkedager (mandag-fredag). Tiden avhenger av hvor i landet pakken skal sendes, hvor pakken sendes fra, hvilken tid på døgnet og hvilken ukedag pakken sendes.

Deretter, når leverer postnord pakker i butikk?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 21. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Dette gjør du ved å velge "melding om pakke på vei" i varslingsinnstillingene dine på myPostNord.

By Paulson

Hvordan skrive ut Word dokument? :: Hvordan bør en signatur se ut?
Nyttige lenker