Hjem > H > Hva Er Ice Pluss?

Hva er ice pluss?

mobilnett. ice har bygget Norges nye og moderne mobilnett (ice+) for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til lav pris. Alle våre abonnement gir deg mye data til lav pris, men iceJunior og Data Frihet er rene ice+ produkter og gir deg derfor enda mer data for pengene.

Les mer

Hvilken hastighet har ice?

4G: Kan forvente hastighet mellom 60 og 350 Mbit/s. 4G: Kan forvente hastighet mellom 2 og 40 Mbit/s. Hastighet reduseres til 64 Kbit/s ved overforbruk. Informasjon om dekning er kun veiledende og vil ikke være en garanti for at det er dekning på enkelte steder. Hvilken dekning har Ice? Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning.

Også, er ice dekning bra?

Denne mobiloperatøren har Norges beste mobildekning i 2022

Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor. Bor du i en storby så spiller det faktisk ingen rolle.
Hvem har best dekning? For andre år på rad har Mediehuset TEK.no presentert Norges største uavhengige dekningstest av norske mobilnett, og resultatene viser også i år at Telia har landets beste mobildekning. Årets test er tidenes mest omfattende . 12 000 km og 1,1 millioner målepunkter. Telia har landets beste mobildekning.

Hvordan få bedre mobildekning inne?

Slik får du bedre innendørsdekning

  1. Småceller. Per i dag er det bare bedrifter som får dette tilbudet.
  2. Repeatere.
  3. Fiberkabler, antenner og datasentraler: Denne løsningen gir uovertruffen dekning og kapasitet innendørs, men er svært kostbar.
  4. Mobil over WiFi: denne løsningen kan også brukes av privatpersoner.
Man kan også spørre hvorfor går nettet så tregt? Om nettet oppleves som ustabilt, kan det være noe feil på linjen din. Det kan også være at du bruker internett så mye at bredbåndslinjen ikke klarer å levere nok. - Tenk deg at du vanner i hagen samtidig som du vasker bilen med høytrykkspyleren.

Hvordan forsterke GSM signaler?

Mobilforsterkere. Mange kan kanskje være interesserte i å prøve en mobilforsterker, eller repeater – altså noe som fanger opp mobilsignalet og sender dem videre inn i huset. Det finnes både passive, som ikke forsterker signalet, og aktive som forsterker signalet. Hva betyr RSSI? RSSI (engelsk: Received Signal Strength Indicator) er styrken til et radiosignal som mottas av antennen til en trådløs enhet.

Hvor mange Mbps for å streame?

For å strømme film må du ha en hastighet på 5-6 Mbit/s (megabit per sekund) og om noen samtidig leser en nettavis, Skyper eller strømmer musikk blir det ytterligere 1,5 Mbit/s. Det betyr at man skal kunne klare seg med en hastighet på 10 Mbit/s, men så små abonnementer finnes knapt i dag.

By Bowlds

Er det farlig å åpne mail? :: Hva står dBm for?
Nyttige lenker